martes, 31 de enero de 2012


EL BIOMAGNETISME

Origen
Va ser una mica per casualitat. L’any 1988 el Dr. Isaac Goiz va ser convidat per participar en el 1er curs sobre biomagnetisme a Guadalajara(Mèxic) i allà es va trobar amb el D., Broemingmeyer i van parlar de teràpies energètiques, teràpia polar i  l’importància del ph en la salud de les persones. Més tard tots aquests coneixements li van permetre investigar i coneixia la teoria del biomagnetisme i en va fer una tesis el mateix any.

Què es

Es la Técnica que aprofita l’energia o camp magnètic dels imans per re equilibrar sense dolor la salut del malalt. El que fa és reconeixia els punts d’energia alterats per la presencia de bactèries, virus, fongs… que causen la malaltia. Una vegada identificats es procedeix a l’aplicació d’imans durant 15 i 20 minuts, és simple, inofensiu i només es fan servir imans.

En què es basa

En la teoria del “parell bio magnètic” que va descriure el Dr. Goiz que diu que és un conjunt de càrregues que identifiquen una patologia i estan constituïdes per una càrrega positiva i un altra negativa i que es formen degut a una alteració del ph de determinats òrgans. Pensem que el nostre organisme treballa i està en plena salut quan el ph dels nostres òrgans és neutre. A llavors quan es produeix una infecció d’un òrgan i el ph es positiu en aquell moment es produeix un ph negatiu per ressonància bioenergètica a un altra òrgan diferent que manté l’equilibri bioeléctric del nostre cos.
Segons això deduïm que els virus i fongs tenen un ph àcid i les bactèries i paràsits tenen un ph alcalí.
Tota aquesta alteració en el ph provoca un processos degeneratius que acaben en la dispersió de teixits o processos de cicatrius i això és el que definim com a malaltia.

Fins avui hi han 250 parells que identifiquen patologies i totes es poden tractar amb aquesta Técnica.


RECEPTA

NETEIXAR ELS PULMONS (FUMADORS)

-Bullir 1 l. vi blanc amb 100 grams de sàlvia seca durant 2 o 3 minuts.
-Deixar reposar i quan es refredi prendre 1 got abans dels menjars durant 40 dies.
-Prendre vitamina C ja que els fumadors tenen carència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario