martes, 24 de enero de 2012


LA NUMEROLOGIA

La numerologia estudia els números i el seu significat. És una ciència mil·lenària que pretén revelar el significat e influencia dels números en el caràcter, personalitat vivències del ser humà.
L’home sempre ha lluitat per descobrir la seva procedència i el seu destí basant-se en els seus coneixements físics i astronòmics, realitzant càlculs numèrics per esbrinar l’existència de relacions místiques entre els números i el destí de les persones. Els números emeten una sèrie de vibracions que afecten als nostres sentits.
Els Egipcis, Hindús, Grecs… han transmès a través de generacions els seus coneixements sobre els números com una ciència, en alguns casos sagrada. Per exemple el matemàtic i filòsof Pitàgores (500 ac.) va ampliar al món occidental els coneixements que va adquirir a través dels seus viatges a orient.
El dia del nostre naixement ens predestina per tota la vida i ens marcarà fins la mort. Els números van del 1 al 9 i cadascun té un significat que revela les qualitats, defectes, sentiments, vivències… del ser humà.

Cóm i en què es basen el càlculs

1.      La suma dels dígits del dia del naixement ens dirà les aptituds, capacitat i personalitat.
2.      La suma dels dígits de la data de naixement és el camí de la vida, és a dir el que hem vingut a fer a aquest món, la nostra missió.
3.      El nom complert, tal i com figura al document de naixement ens dirà el talent, aptitud, oportunitats, en definitiva el potencial humà. Cada lletra té un valor.

1   2    3     4     5   6   7   8   9
A  B   C   D   E   F   G   H   I
J    K   L   M  N  O   P  Q  R
S   T   U   V  W  X   Y   Z

4.      El número de l’anima, que vol dir cóm som dins nostra, gustos, preferències.. s’obté sumant totes les vocals del nostra nom complert.

5.      La personalitat, que és cóm ens veuen els demés i l’ impressió que causem s’obté sumant totes les consonants del nom complert.

Dins dels números ni han uns que son els mestres com el 11, 22,33 i 44.
Quan tenim totes les dades ja podem fer un estudi molt complert de la persona, i amés  també podem completar encara més l’estudi analitzant les afinitats entre números, signe del zodíac, saber el nostre àngel de la guarda…
Puc assegurar que després de fer molts estudis numerológics la persona quan llegeix l’estudi hi veu una coincidència amb en un 70% o 80%. Aquest és un món meravellós i màgic. Recomano que totes les persones que vulguin o necessitin coneixes millor realitzin el seu estudi personal i si teniu alguna consulta per això esta aquest bloc, per poder contactar amb mi.


RECEPTA

Arrugues (Mascareta de iogurt)

-S’aplica el iogurt natural sobre la pell i es deixa actuar durant 10 minuts. Després s’elimina amb aigua tèbia.
-Es repeteix 2 cops per setmana
Consell: Les zones del cos com el coll no hauria de rebre colònies o productes amb alcohol ja que reseca la pell i surten arrugues.



No hay comentarios:

Publicar un comentario