martes, 20 de noviembre de 2012


LA DEPURACIÓ DEL ORGANISME


A l’ hivern s’acumulen toxines  i líquids al nostre cos que fan que augmenti el seu volum. A continuació veurem uns consells per fer una depuració del nostre cos i així eliminar les toxines.
La millor època perquè sigui més afectiu és la primavera ja que les toxines es solen acumular a l’hivern.


CONSELLS

1.      Llimona: Es pot prendre i got d’aigua amb un raig de llimona en dejú.
2.      Kiwis: Són vitamina c i són molt laxants.
3.      Còctel depuratiu: Abans de cada àpat prendre aquest liquat: 2 pastanagues, 1 tomàquet, 1 mica julivert, 2 fulles d’àpid, 1 poma.
4.      
     No podem pasar gana: Sin no tenim  aliment el organisme ha de fer un sobreesforç per buscar-lo al cos i ens debilita.
5.      Intentar prendre poques begudes amb gas.
6.      Espàrrecs: Per problemes de retenció de líquids. Tenen poc sodi i molt de potassi. Són molt diürètics.
7.      Ametlles: Riques en potassi i prendre millor amb pell(20 ametlles equival a una peca de fruita)
8.      Sal: Substituir-la per condiments amb espècies.
9.      Pinya: Molta fibra i molt depurativa.
10.  Oli d’onagre: Recomanat sobretot per les dones si se senten inflades abans de la regla. També es molt útil per l’ infertilitat, quistes d’ovari, inflamació d’úter, bultos a les mames benignes, impotència, caiguda del cabell, artritis, esclerosi múltiple, diabetis i la circulació.
11.  Menjar casolà abans que anar al restaurant.
12.  Síndria: Porta 93% d’aigua i és molt diürètica.
13.  Maduixes: Riques en potassi, aigua i fibra i vitamina c.
14.  Veure te fred.
15.  Cogombre: Ric en potassi i molt diürètic.




RECEPTA

Aquestes receptes serveixen per aprimar-se i depurar-se i es basen amb la civada. Pensem que la civada té unes gran qualitats terapèutiques i que és un símbol de força, equilibri, anergia, bellesa, vitalitat, longevitat, bon humor, serenitat d’esperit, afabilitat i sensatesa.
Perquè us feu una idea de la seva importància porta vitamines B1, B2, B3, B6, E, calci, ferro, manganès, coure i cinc, fibra, proteïnes, grasses, hidrats de carboni, potassi, fòsfor, silici,calci, ferro i sodi,
Amès és sedant, diürètica, laxant, aprima, drena i ens fa disminuir els nivells de colesterol i triglicèrids


Receptes
·         3 cullerades de  flocs de civada en una tasa d’aigua o llet descremada. Pot ser freda o calenta, però no bullir, només remullar. Si la volem escalfar dins el microones uns 3 minuts.
·         A la nit podem prendre 3 cullerades de flocs de civada amb 2 gots d’aigua i ho posem en un pot junt amb una mitja ceba trossejada. Ho fem bullir un màxim de 5 minuts. Ho triturem amb el minipimer i prenem . Podem menjar després un iogurt.



Si voleu trobar molta més informació visiteu www.doctorpros.com