viernes, 19 de julio de 2013

LA STIPER PUNTURA

Origen

Les bases científiques que es basa aquesta Técnica es remunten a Alemanya a mitjans del s. XIX quan el homeòpata Dr. Weihe al investigar sobre malalties dels òrgans interns, sense tenir cap coneixement d’acupuntura va observar que un pacient quan tenia alguna dolença hi havien una sèrie de punts del cos que al pressionar-los li produïen dolor.
A finals del s. XIX Roger de Fuye va introduir l’acupuntura i la medicina Xinesa a Europa i aleshores se’n va adonar que els 153 punts de dolor assenyalats per Weihe coincidien amb els punts d’acupuntura.
Més tard al 1996 dos científics acupuntors van veure que quan es tractaven nens amb acupuntura en molts casos era desaconsellable perquè tenien aversió a les agulles o fins i tot certa Po. Per aquest motiu va sorgir la stiper puntura.

Qué es?

Aquest mètode es basa en les propietats de l’acupuntura i la silicoteràpia i permet l’estimulació permanent dels punts d’acupuntura mitjançant pegats impregnats de silici cristalitzat i cel·lulosa vegetal. Per obtenir aquest silici i ser apta per tractar-lo en aquesta teràpia van haver de pasar 7 anys perquè fós esponjós i absorbent.
El que fa el cuars és corregir els patrons d’energia desequilibrada i regular-la, és exactament com l’acupuntura i actua davant trastorns físics, emocionals, mentals i espirituals.


En que ens pot ajudar
1.      Problemes crònics articulars i musculars
·         Artritis
·         Dolors reumàtics
·         Fibromialgia
2.      En l’esport en la prevenció i recuperació de lesions
3.      Estètica i bellesa
·         Edema
·         Obesitat
·         Problemes circulatoris
4.      Ginecologia
·         Síndrome premenstrual
·         Amenorrea
·         Dismenorrea
5.      Trastorns psico-emocionals
·         Estrés i ansietat

En l’estètica i la bellesa és molt interessant aquesta teràpia ja que no resulta molest al no utilitzar les agulles. Resulta eficaç per relaxar el to muscular i augmentar la circulació. Redueix les cicatrius e hidrata la pell.


Els punts aon s’aplica
1.      Cap i cervicals
2.      Regió dorsal
3.      Regió lumbar
4.      Caderes
5.      Genoll
6.      Espatlla, colça

La durada de les aplicacions dependran del grau de dolença de cada pacient i evidentment del criteri del terapeuta.



RECEPTA

Ungles perfectes

Tallem mitja llimona i afegim unes gotetes d’oli d’oliva i posem els dits d’un a un fent un massatge durant uns 5 minuts a les ungles i amb el suc de la llimona i l’oli s’unten les mans. També afaguim mitja cullerada de sucre i amés d’hidratar tindrem un efecte exfoliant.
Per últim ens neteixem les mans amb aigua


No hay comentarios:

Publicar un comentario