jueves, 1 de mayo de 2014

LA COLORPUNTURA

Origen

Va ser creada per el naturòpata alemany Dr. Mandel, que desde els anys 60 fins ara ha estat treballant per desenvolupar nous sistemes de tractament. Va estudiar acupuntura xinesa, naturopatia, homeopatia..


Que es

És un sistema terapèutic que consisteix en una aplicació de llum de color als punts d’acupuntura, a altres punts i zones de la pell per desbloquejar i equilibrar el flux energètic del cos humà.


En que es basa

La colorpuntura es basa en el principi que el ser humà esta fet d’esperit, ànima i cos. I segons la ciència d’informació, energia i matèria.
Al cos humà circulen Canals o meridians energètics que estan associats als òrgans, funcions vitals i emocions.
Quan es produeixen bloquejos en alguns d’aquets Canals es manifesten una sèrie de síntomes i dolències, llavors al accedir a aquets meridians a través de determinats punts d’energia  aquesta torna a fluir i el ser humà recupera l’equilibri.
Segons la biofísica les cèl·lules es comuniquen entre si a través del biofotons(la llum). Quan apliquem la llum a aquets punts energètics és com si estesim parlant el mateix llenguatge , ja que ela colors transmeten informació i cada color ho fa amb una informació concreta. Per exemple el color blau transmet  tranquil·litat i pau. S’utilitzen els 7 colors de l’arc de sant Martí.


En que ens pot ajudar
·         Desordres funcionals i orgànics
·         Bloquejos psíquics i per desenvolupar el potencial humà
·         Bloquejos de l’etapa prenatal que condueixen a l’inseguretat, pors i autoestima baixa.
·         Amb nens és molt positiu per el seu aprenentatge
·         Resoldre conflictes profunds que poden perjudicar el sistema immunològic i que degut a això pot acabar en dolències greus, frustració, ansietat i conflictes.


RECEPTA

ENERGIA I VIGOR
-1 L. Suc de raïm negre
-5 branques romaní
Liquar els grans de raïm negre fins obtenir 1 l. Suc
Avocar el suc de raïm en un recipient i afegir el romaní

Deixar macerar en un lloc fosc durant 9 dies


No hay comentarios:

Publicar un comentario