miércoles, 25 de junio de 2014

EL MON DELS ESPERITS

No es tracta de crear una alarma social amb aquest tema però  s’ha de conèixer per comprendre millor molts acontexeiments que estan pasant actualment i cada cop més sovint. Son fets inexplicables per els humans i que amb aquest capítol intentarem donar solucions.
Ja fa molts anys que hi han problemes relacionats amb els esperits, molts cops hem sentit que per protegir les vivendes i les persones hauríem de llançar sal al voltant de les cases i fregar amb determinades herbes com ruda… Tot això ajuda a que desapareguin les males energies i fa fora els esperits.
Tots sabem o hem de suposar que quan una persona es mora el seu esperit deixa el cos i se’n va quan troba el seu camí, que és quan veu la llum, però no sempre és així i a llavors venen els problemes perquè molts esperits  es queden a la terra, entre nosaltres. Això pot pasar per l’amor que senten a les persones vives i d’altres per fer mal. Aquets esperits s’aprofiten tant de les persones amb molta energia com les persones que la tenen baixa, d’aquesta forma poden ajudar o perjudicar. Es col·loquen a l’esquena com una motxilla, i algunes oprimeixen els pulmons i tenim dificultat per respirar.

Jo dividiria els esperits amb dos nivells:
1.      Bons: Criden l’atenció obrint i apagant llums, obrin o tancant portes o cortines, cambian les coses de lloc, fent sorolls. Això és una forma de dir-nos que necessiten marxar i veure la llum o simplement fer-nos saber que estan entre nosaltres. I és quan ens dona l sensació que mai estem sols i estem protegits.
2.      Dolents: Ataquen a una persona provocant-li una malaltia/es i en alguns casos poden arribar a la mort sense que la medicina els pugui donar cap solució.



Aon poden haver-hi més esperits que puguin afectar a les persones

Normalment en llocs amb moltes aglomeracions de gent com centres comercials, escoles i també en llocs d’energies negatives com presons, geriàtrics, hospitals, cementiris…
Depèn de la sensibilitat de la persona es veurà més o menys afectada.


Qui i com es poden detectar. Hi podem trobar solucions

La persona que detecta la presencia dels esperits ha de tenir una sèrie de facultats i haver fet un aprenentatge  per expulsar-los del cos ja que requereix d’un petit ritual. En les vivendes també es pot detectar i expulsar-los.
Ho conec molt be perquè jo estic capacitat per fer-ho. I estic ajudant a moltes persones amb aquets tipus de problemes amb bons resultats. Si consideres que tens algun problema fes-ho saber a través del bloc o e-mail o simplement per explicar alguna experiència.


Podem evitar-ho?

Per intentar evitar-ho les persones poden portar símbols com creus, postals religioses.. i a les vivendes tenir alguna creu a la paret o àngels(paper, figures…). Resar té un gran poder de protecció.
En alguns casos malgrat fer totes aquestes coses els problemes poden persistir i a llavors és necessària l’actuació d’un professional en neteixes espirituals de vivendes i sinó es soluciona l’única opció és canviar de vivenda.




RECEPTA
Insuficiència renal
-Bullir 8 cullerades de dent de lleó en 1 l. d’aigua durant 15 minuts
-Reposar 5 minuts més i colar
-Prendre 3 tasses/dia





1 comentario: