lunes, 16 de junio de 2014

LA RELACIÓ DELS ÒRGANS DEL COS I LES EMOCIONS

Aquesta qüestió és bastant desconeguda per a moltes persones i és molt important conèixer cóm influeixen les nostres emocions als nostres òrgans i així poguer entendre l’origen de la majoria de malalties.
Analitzarem concretament 10 òrgans i parts del nostra cos:
1.      L’estómac:
És l’encarregat de descompensar, emmagatzemar i reconstruir la matèria. Si la vida d’una persona s’ensorra i no pot portar a terme la seva missió li provoca una sensació d’estar sobrecarregat, sobre exigit i això es tradueix amb brega, odi i ressentiment.
2.      El cor:
Té a veure amb l’amor. I el mal al cor amb la pèrdua o manca de confiança amb les altres persones. Això condueix a la por i a més pèrdues i el caràcter es torna possessiu, gelós i egoista.
3.      El pàncrees:
Esta relacionat amb el sucre i amb la dolçor de la vida i es pot veure afectat per l’amargor
4.      Els ronyons:
Involucren emocions i son el canal processador d’aigua més important. Allà s’emmagatzemen les pors, traumes i tot això provoca manca de vitalitat i bloqueja l’entusiasme.
5.      El pulmons:
Tenen la funció d’inspirar la vida i expressar idees amb la paraula. Si hi ha un problema amb els pulmons voldrà dir que l’expressió d’una persona es veu sufocada al no poder expressar-se lliurement i no poder-se fer escoltar.
6.      La vesícula biliar:
Pot derivar en problemes cardíacs al sentir-se ferit per la por a la pèrdua i les tensions resultants de la manca de confiança a la vida i una angoixa respecta al futur.
7.      Les cames:
El fet de tenir problemes a les cames pot voler dir que les persones no han tingut el suport que necessitaven.
8.      La melsa:
Reté els fracassos, els desitjos de mort, l’apatia i el fet de creures vençut. Això provoca problemes de circulació, digestius i mandra per fer les coses.
9.      Les mans:
Corresponen al fet de donar i rebre i quan una persona no se sent igual a les altres i no poden trobar l’equilibri entre donar i rebre es quan tenen els problemes a les mans.
10.  Les tiroides:
És aon s’emmagatzemen les emocions d’enuig, el desig de poder i això provoca un mal funcionament  i una calcificació anormal del osos que pot derivar en artritis.


RECEPTES

CREMADES A L’ESTIU
·         Sucar un drap amb llet sencera i aplicar sobre la zona durant 20 minuts i després neteixar amb aigua freda
·         Crear una compresa amb iogurt i aplicar
·         Vinagre sobre la zona
·         Bicarbonat: ¼ tassa bicarbonat amb aigua i amb la pasta que es crea aplicar sobre la zona i deixem secar. Aclarim amb aigua




  


No hay comentarios:

Publicar un comentario