lunes, 17 de noviembre de 2014

EL MÉTODE QUINTON

Origen

El nom d’aquest mètode be per el Sr. René Quinton, que va néixer el 1886 a França i el seu pare era un metge molt conegut.Malgrat René no era metge tenia una gran capacitat de deducció i pensament..
Més tard va emmalaltir de tuberculosi i va decidir anar a viure una temporada aprop del mar i es va curar. Degut a la seva curació va començar a investigar i va deduir que la primera cèl·lula de vida deuria haber-se originat al mar.
Fins i tot es van obrir a moltes ciutats llocs aon abastien a la gent amb aigua de mar i va ser inclosa a la ss. francesa.Però a partir de la segona guerra mundial es va prohibir el seu us com a medicament per afavorir les vacunes i medicaments convencionals. Encara que això ha passat i segueix passant ara.

Que es

És una teràpia que utilitza l’aigua de mar per tractar les persones. Aquesta aigua pot ser beguda de forma hipertónica(sense rebaixar la salinitat) o isotònica(salinitat rebaixada al mateix nivell que el medi intern humà) o injectada de forma intravenosa o subcutània)


En que es basa

Segons els estudis del Sr. Quinton la primera cèl·lula de vida es va originar al mar i va arribar a la conclusió que la composició de l’aigua de mar era igual a la del medi intern que banya les nostre cèl·lules, excepte per la salinitat que és major.
L’aigua mineral conté molts nutrients de gran assimilació i afavoreix l’equilibri electrolític i conté tots els elements de la taula periòdica, que son molt importants per l’assimilació de les vitamines o constitució de les proteïnes.


Beneficis

Son moltissims . Al contrari de la medicina convencional que pretén atacar a les patologies amb vacunes i medicaments per eliminar-los.L’aigua de mar fa restablir la salut original de la primera cèl·lula que va néixer al mar, aquesta forma evitarem que ens ataquin les malalties. Per això aquest tractament s’utilitza per:
·         Combatre la desnutrició
·         Diarrees
·         Febres tifoides
·         Edemes
·         Càncer
·         Tumors
·         Al·lèrgies
·         CirrosisRECEPTA

PER COMBATRE ELS FONGS
-1 Llimona sencera partida a trossos.
-4 dents d’all grans crus
-1 grapat de romaní
-2 tasses d’aigua

Bullim tots els ingredients amb aigua 3 minuts i deixem reposar fins refredar-se

Colem i apliquem a la zona dels fongs

Deixem secar

Repetim fins que desapareixin.