lunes, 10 de noviembre de 2014

LA GEMOASTROLOGIA

Aquesta tècnica ens pot ajudar a millorar situacions de la nostra vida utilitzant gemmas després d’analitzar la carta astral.


Què es?

Aquesta tècnica és fruit del resultat d l’anàlisi de la nostra carta astral realitzada per un astròleg expert que ens pot recomanar quants i quines gemmes hem d’utilitzar en funció dels excessos, debilitats o carències que podem tenir en qualsevol àrea de la nostra vida.


Què es requereix per fer l’estudi?

La persona ha de conèixer amb exactitud el lloc, data i hora del seu naixement i a partir d’aquí l’astròleg elaborarà la carta astral i recomanarà les gemmes depenen del resultat.
Les gemmes tenen la capacitat d’absorbir, refletxar e irradiar llum en forma de camps intel·ligents d’energia i això farà incrementar el fluxe de força al nostre cos i fa recuperar l’estabilitat i equilibri


Quina relació hi ha entre les gemmes i l’astrologia?

Segons la tradició les gemmes i les estrelles s’aparellen sintonitzant i estan en contacta directa (com un aparell de radio a l’emissora que sintonitza), és a dir cada gemma correspon a una gemma bessona del mateix color i vibració. Es tracta d’equilibrar les energies.



Posarem un exemple d’un cas real:
Una astròloga després d’una visita a un client va descobrir a la seva carta astral que tenia el planeta Júpiter mal canalitzat a la casa VI (salut) i això podia el podia portar a tenir una vida excessivament sedentària o a no tenir una creença religiosa i aquesta situació podia acabar afectant al fetge o la circulació.
Podríem dir que les gemmes son mini planetes que son Claus que obren, activen i augmenten les energies de les estrelles.


Tipus de gemmes

Turqueses, hematites, crisocol·les, all tigre, quars, turmalines, carmolines, pirites, malaquites, obsidianes, rubís, àgates, ametistes..



RECEPTA

 PER COLESTEROL

COCCIÓ D’ALBERGÍNIES I ESCAIOLA
-2 cullerades d’escaiola
-1 albergínia mitjana
-1 l. d’aigua
-suc 1 llimona


Posar l’escaiola i l’albergínia tallada amb aigua freda
Quan l’aigua comença a bullir mantenir el foc 20 minuts.
Colar i deixar reposar

Prendre 2 o 3 cops al dia

No hay comentarios:

Publicar un comentario