lunes, 4 de abril de 2016

L’ATAC A LA MEDICINA NATURAL

Darrerament  s’està produint un atac constant a la medicina natural. Aquest va començar quan es va notificar que la UB ja no impartiria més el màster de homeopatia. A partir d’aquest fet no paren de sortir persones ,entitats, metges que intenten tirar per terra aquesta medicina. I jo els hi preguntaria: La medicina convencional és infal·lible?. Totes les persones amb aquesta medicina convencional s’han curat?. Els metges son perfectes, mai s’equivoquen?. Cuántas morts hi han hagut després dels tractamanents convencionals?. Es que si una persona es mora, és pitjor si ho fa després de ser tractada per la medicina natural que per la convencional?. Crec que tots sabem les respostes. Llavors perquè aquets atacs?
Podem analitzar les possibles causes:

La majoria de persones sabem el poder que tenen les grans farmacèutiques que fins i tot tenen més beneficis que les vendes de comunicacions i armament juntes.

El 80% de la seva facturació al nostre país es reparteix entre 10 indústries.

El 2008 van ingressar 10.200 milions, d’aquets 8.136 milions entre 10 laboratoris. Per exemple laboratoris Esteve el 2008 van facturar 571 milions euros quedant al 7è lloc del ránquing.

Per cada dòlar invertit en la fabricació s’obté 1000 dòlars en guanys.

Es preveu que el 2019 es podran generar 3 bilions de dòlars en vendes de determinats medicaments.




I podríem continuar i continuar.



Cóm s’obtenen els medicaments

De la natura, síntesis química i biotecnologia. I la majoria de medicaments provenen de les plantes com per exemple:
1.      Digoxina: Per el cor
2.      Vinca: Antitumoral
3.      Ergotamina: Migranya
4.      Pilocarpina: Glaucoma
5.      Efedrina: Problemes respiratoris
6.      Atropina: Anestèsia
7.      Taxol: Antitumoral per el càncer. Provés del arbre teix. S’utilitza també per els càncers d’ovari, pulmó i mama.
8.      Morfina: Analgèsic que prové de l’opi
9.      Antibiòtics: N’hi han molts que procedeixen d’organismes vegetals, animals i de síntesi química i es van expandir a partir del descobriment de la penicil·lina.
10.  Aspirina: Prové del arbre del salze. Encara que actualment s’obté a partir de derivats del petroli.
11.  Corticoides: Al principi procedien de vísceres d’animals, els anys 40 d’origen vegetal i actualment a partir de plantes d’origen xinès transformades químicament.


Com podeu observar la majoria de medicaments més comuns que prenem provenen de les plantes. Més tard hi han les manipulacions químicas.

Per altra banda en molts casos  s’inventen malalties o buscan un medicament i després troben la seva aplicació. Això hauria de ser al contrari, no creieu?

En temes com el colesterol, que és un factor de risc per patir malalties coronàries es presenta com una malaltia  en si mateixa. Potser baixar la taxa de colesterol voldrà dir que dins uns anys fins i tot el nens naixeran amb el colesterol alt.

També tenim les falses pandèmies com la de la grip A, on les vacunes no son efectives, ja que en molts casos causen narcolèpsia. Al Regne Unit el 2009 es van indemnitzar moltes persones per aquest trastorn.

En el virus del papil·loma humà la seva efectivitat no es coneix ja que tarda de 20 a 25 anys en desenvolupar el càncer. A Europa hi han 350 morts i al Japó i Dinamarca l’han prohibit.


Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions



RECEPTA

Netejar el fetge i perdre pes
·         Un manat fulles menta
·         Llimona
·         Taronja
·         Aigua


Col·loquem un bol amb 2 l d’Aigua la bullim amb un manat de menta
Apart exprimim suc 1 taronja i 1 llimona i la posem dins una tassa amb una cullerada de la pela de la llimona ratllada , 2 cullerades de mel o sucre
Colem la menta i la barregem amb el suc de la taronja i llimona

Prenem durant 1 setmana i descansem

No hay comentarios:

Publicar un comentario