lunes, 6 de marzo de 2017

EL PLA ASTRAL I LA MEDICINA


Existeix una relació entre el pla astral i la medicina, ja que la curació en aquest pla és molt útil. Per això les persones cada vegada més desenvoluparan mitjans per treballar en aquest pla.


                                                   



El que fan els Mestres (persones que es troben en un grau d’evolució superior a la resta de la humanitat aconseguint una gran evolució espiritual) és observar i contemplar a la persona en el pla astral i no en el físic. En el pla astral s’observa a la persona a base de ressonàncies, colors que emet, l’aura….

Un sanador si vol se cada vegada millor ha de ser capaç de captar el pla astral per visió, intuïció, inspiració o per tacte.
Hem de tenir en compte que en el pla astral es generen la majoria de malalties que es manifesten en el pla físic.

En primer lloc tenim el pla emocional, desprès el mental on no té cabuda la malaltia degut a la vibració que es mouen les seves partícules. Si una entitat astral portadora de la malaltia intentés entrar en aquest pla seria eliminada. Per aquest motiu és important estar fort i bé en el pla astral perquè si hi ha quelcom que no funciona pot provocar una malaltia per problemes d’energia, kármics…I per la curació hem d’anar al cos astral i no al físic.

Sabem que el sistema nerviós funciona a través de senyals elèctriques i al canviar la polaritat s’impediria que els nervis transmetin l’ informació al cervell. Per poder desporalitzar necessitem que l’energia que circuli en el pacient deixi de fluir per un moment al òrgan que s’ha de operar, per això es desvia al exterior fent que el pacient deixi de sentir. És com si desconnectéssim els nervis.
Els humans patiran cada més malalties en el pla astral i això provocarà un augment de sanadors que tractaran el pla energètic.

El desenvolupament dels antibiòtics al s XX van fer pensar que s’eliminarien les malalties. Però lluny d’aquesta realitat i malgrat disposar de coneixements de genètica i tecnologia avançades els microbis es tronen cada cop més immunes als antibiòtics que hi han a l’actualitat. Moltes malalties ja siguin físiques, mentals, degeneratives no s’aconseguiran ni comprendre ni curar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario