miércoles, 2 de mayo de 2018


NOU ATAC A LA MEDICINA NATURAL

Desde ja fa un temps hi han continus atacs a la medicina natural i ara torna un atac molt seriós. La qüestió és que el consell de l’associació mèdica mundial es reunirà a Riga (Letònia) i parlarà sobre la petició de metges espanyols de cóm aturar les pseudoteràpies(Fitoteràpia, homeopatia, acupuntura, ioga…)

Aquesta iniciativa la porta a Espanya la organització mèdica Colegial. Per cert aquestes psudoteràpies que els mateixos metges practiquen a nivell privat i que neguen que entrin a la sanitat pública tot i la recomanació de la OMS.

Volen privatitzar les teràpies que funcionen i deixar a les sanitats públiques només l’alternativa química que té moltíssims efectes secundaris i son la 3ª causa de mort al món. Les altres dues son les malalties cardiovasculars i el càncer.

A EEUU moren 200.000 persones per medicaments i a Europa uns 195.000. A EEUU és el 3er sector de l’economia darrera del armament i el narcotràfic i un llarg etc….



                                               


Però hem de tenir en compte varies qüestions:
1.  La OMS sobre el manifest”L’estratègia sobre medicina tradicional 2014-2023 manifesta la necessitat de que la medicina convencional i les medicines complementàries convisquin en els sistemes públics de salud.
2.   Els remeis i teràpies naturals no son excloents respecta a la medicina convencional sino que és complementària, millorant els resultats dels efectes secundaris.
3.    La majoria de països ja incorporen fa anys la medicina tradicional i complementària als sistemes de salud.


                                                           



Segons l’associació de professionals i autònoms de teràpies naturals COFENAT es calcula que a Espanya hi han uns 80.000 professionals. El 90% practiquen osteopatia, neuropatia, homeopatia i medicina tradicional Xinesa, la resta tècniques com drenatge limfàtic, reflexologia, shiatsu, quiromassatge i els altres energies com reiki. Segons el Ministeri de Sanitat cap d’aquestes tècniques serveix per millorar la salud de les persones excepte l’acupuntura.
   

                                                      





Reflexió

Però cóm poden dir que no funcionen?. Jo mateix com practicant de reiki i altres teràpies puc veure i comprovar que la medicina natural funciona molt bé. I tota la multitud de professionals que conec i que he aconsellat a moltes persones han comprovat la seva efectivitat.
Trobo indignant e intolerable aquest atac a la medicina natural. Però no podran aturar-la i eliminar-la per molts atacs.

Jo personalment amb el meu granet de sorra continuaré lluitant en la seva defensa.



VISCA LA MEDICINA NATURAL!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario