lunes, 28 de septiembre de 2015

LA LLEI DE LA SINCRONICITAT


La sincronicitat vol dir quelcom que passa al mateix temps que un altra fet o circumstància de forma simultània.
Moltes vegades a la vida ens pasan successos inconnexos  aparentment però que tenen un significat per la persona que els experimenta.
Alguns exemples de sincronicitat son:
·         Pensar en quelcom i que després ens passi
·         Pensar en algú i et truca per telèfon
·         Necessitar informació urgent i rebre-la de forma estranya
·         Buscar un llibre esgotat i de cop una persona ens el regala o el rebem per email
·         Hem de fer un pagament i no tenim diners però ens arriba de forma inimaginable, per exemple venem quelcom, ens toca una loto, o ens donen diners.


Hi han moltissimes sincronicitats que a tothom ens han passat en algun moment de la nostra vida. Seria interessant que poguéssiu comentar les sincronicitats que hagueu tingut a la vostra vida.

Aquestes coincidències poden ser significatives.Podria ser la forma que l’univers ens envia informació valiosa per ajudar-nos a trobar sentit a les coses.

La majoria de persones l’anomenen casualitat perquè pensem que tot passa per atzar, però les casualitats no existeixen, tot passa per alguna raó.

Hem d’estar alerta i ser conscients per poder identificar les senyals quan aparexin i no perdre oportunitats.

El fet de prendre una decisió adequada pot significar el començament de la nostra vida.


Què diuen els cabalistes?


La càbala és una tradició mística del judaisme. Amb una series de creences que analitzarem a continuació.

Segons ells tot té un sentit, hi ha un pla ocult que dirigeix els nostres passos, tot passa per algo, res és per atzar. Hi ha una energia còsmica que ens guia. Uns li diuen Deu, altres la sort, fortuna, casualitat, atzar… Tots sabem que la vida és misteriosa, no sabem el que ens passarà, no tenim el guió.

Segons Sr. Hermann Hesse (Premi Nobel de literatura el 1946)  cada home té una vocació genuïna que és trobar el camí cap a si mateix .

Avegades les pors ens bloquegen i llavors ens limiten i coarten la nostra ment frenant la nostra expansió i deixem de viure la nostra vida i passem a sobreviure. La relació entre causa-efecta és quan un petit canvi pot generar grans resultats. Aquest canvi pot ser la manera de pensar que provocarà un canvi d’actitud. Per això és important autoobservar-nos per poder descobrir altres patrons. Tota lliçó que no s’aprengui estem obligats a repetir-la.

Un altra de les errades que fem per ser tant egocèntrics és preguntar-nos perquè ens passen les coses, encontes de reflexionar de perquè ens han passat.
Segons la física quàntica la realitat és un camp de possibilitats infinites però només es materialitzen aquelles que son acceptades i contemplades.



RECEPTA

Per varius i trombosis
-1 got de llet d’ovella
-1 sabó per nadons

Barrejar el sabó amb la llet i aplicar als punts problemàtics.
Aplicar 3 cops al dia massejant la zona


Important: Guardar a la nevera

No hay comentarios:

Publicar un comentario