miércoles, 6 de noviembre de 2019


L’ANY 2020 A NIVELL ENERGETIC


L’any  vinent serà un any d’ascensió i creixement espiritual. El gener Saturn i Plutó formaran una alineació i provocarà una explosió massiva d’energia. I això crearà un gran estímul per la nostra ànima. Totes les energies s’estan alineant per portar harmonia al nostra planeta.

Aquets canvis es produiran paulatinament i els anirem percebin.
A nivell global hi hauran canvis econòmics i polítics al món. L’èxit i la motivació es convertiran en la historia de la societat i tot això gràcies als planetes que hem nombrat anteriorment.

Les denúncies per abusos de poder augmentaran i podran der denunciats. Aquets poden ser tant en forma de recessions, guerres o revolucions. Poden haver-hi canvis a nivell de poder.

Els efectes seran duradors i s’estendran  fins el 2021. L’ascensió a nivell energètic  ens alliberarà dels pensaments rutinaris i despertar cap a pensaments més positius i serem llançats cap a les alçades espirituals.

Haurem d’estar forts per superar la foscor que tenim dintre de nosaltres o que ens envolta i així poder superar-la.

Com sempre s’ha dit les llunes ens afecten i si recordem de Gener a maig va ser un patró d’alliberació. El Gener vam tenir un eclipsi de lluna de sang . Tres superllunes seguides. I això no és cap coincidència. Les llunes revelen quelcom sobre nosaltres i algun tema per deixar anar.

És el moment de trobar la nostra llum i entregar-nos al present. El passat no té valor i el futur encara no ha arribat.




En definitiva tot serà revisat. Tot canviarà el 2020 perquè és un any de transformació. La premissa és canviar des de dintre i observar el que passa a fora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario