martes, 21 de febrero de 2012


NO ESTEM SOLS

Aquest tema per a moltes persones resultarà xocant, incomprensible o senzillament absurd o irreal. Malgrat això és una qüestió que s’ha de tenir molt en compte, ja que cada vegada esta més present a la nostra societat.
Avui en dia  són molt necessàries les neteixes espirituals, tant d’edificis com de persones. Si fem memòria els nostres avis o besavis quan creien  que a les cases hi havien mals esperits o negativitat escampaven sal per tota la casa o fregaven amb unes herbes concretes… Però perquè tot això? Tots sabem que quan una persona es mora l’ànima deixa els cos  i se’n va a un altra dimensió o estadi, però moltes vegades degut a una manca d’energia es queda entre nosaltres i aquí sorgeixen els problemes.
Segons la meva opinió hi cregut convenient dividir les ànimes en  3 nivells:
1.      Dèbils:Es queden aquí atrapades per amor i l’únic que fan és jugar dins les cases per cridar l’atenció(apaguen o encenen llums, cambien coses de lloc, les amaguen. Obren o tanquen portes, persianes, cortines..)
2.            Més energètiques: S’aprofiten de les persones, tant les que tenen molta energia com les que en tenen poca. Viuen dins les persones sense que siguin conscients.
3.            Malèfiques: Perjudiquen i fan mal. Són necessaris exorcistes per fer-les fora de les persones. Les persones que poden veure-les diuen que són molt altes, amb capes negres i una falç. Realment impressionen.
Aquestes ànimes es poden detectar mitjanant uns rituals i es poden fer fora de les persones que han posseït.
Si una ànima en la seva vida anterior ha sigut delinqüent, alcohòlica…si s’apropia d’una persona viva, aquesta s’hi pot tornar. Cuántes vegades hem sentit l’expressió de “Cóm pot haver fet quelcom així la persona x si era tan bona persona…”És molt possible que aquesta persona en realitat no sigui ella, sinó que actua a través d’un altra. Evidentment això no és una justificació per cometre delictes i que la persona no sigui castigada. És molt difícil provar que hagi sigut la causa del delicte el fet que la persona estigui poseída per una ànima.
Les persones tenen moltes possibilitats d’agafar ànimes si viuen aprop de geriàtrics, cementiris, hospitals, presons… Hi han moltes persones que són molt propenses a agafar-ne, això dependrà de l’energia i la sensibilitat de la mateixa. Com més sensibles i energètiques siguin més possibilitats de tenir-ne.
Quan notem que en una persona de cop se sent estranya, té un canvi d’humor sobtat, la cara li canvia( veient quasi el dimoni), dolor d’esquena agut, molta agressivitat( fora de sí) i sense reaccionar a rés hi han moltes possibilitats de que portin alguna ànima. A llavors s’ha de fer una neteixa espiritual de la persona a través de rituals.
Poder evitar que una ànima passi a  una persona és molt difícil però a casa podem tenir una sèrie de símbols de protecció com alguna creu, sants, àngels… i el fet de resar ens dona molta protecció . De tota manera la majoria d’ànimes estan presents en llocs aon hi ha molta gent, com centres comercials, el centre de grans ciutats...
Puc assegurar que tot això existeix perquè és una de les feines que realitzo, amés del reiki.
Si creieu que podeu tenir algun problema d’aquest tipus podeu escriurem al meu Facebook de manera anònima amb missatge personal o comentar-ho al meu bloc directament.

RECEPTA

Les canes (Sàlvia i te negre)

-Barregem 2 cullerades de sàlvia i 2 de te negre
-Afegim ½ l d’aigua i esperem que bulli
-Bullim a foc lent durant 2 hores
-Ho filtrem I guardem en un pot tancat hermètic
S’aplica tots els dies fen una frega al cap.


-