lunes, 16 de abril de 2012


EL SECRET


El secret també es coneix com la llei de l’atracció i ja era conegut per moltes persones famoses com: Plató, Shakespeare. Victor Hugo, Beethoven, Lincoln, Einstein… i gràcies a aquesta llei es van consagrar com a grans persones de l´humanitat.


Que ens diu aquesta llei


Es basa en varius aspectes de la vida, però el principal és que atraiem tot el que pensem, ja que els pensaments són energia. Sóm l’imán més poderós que existeix i aquest poder magnètic s’emet a través dels pensaments.
1.     Cada pensament té una freqüència i quan pensem aquets pensaments són enviats a l’univers i atrauen coses semblants que estan a la mateixa freqüència, a llavors si volem canviar quelcom, canviem el canal i de freqüència i així canviarem els pensaments.
2.      La majoria de persones pensem el que no volem i quan ens venen coses al cap solen ser desagradables, és a llavors que les hem de transformar en coses positives.
3.      Nosaltres creem la nostra vida, el que hem sembrat és el que collirem. Diríem que els pensaments són las llavors i la collita dependrà de les llavors que haguem plantat
4.      Els pensaments afirmatius són 100 vegades més poderosos que els negatius
5.      En quan als sentiments, ni han de bons i de dolents, sabem si són bons o dolents depenen de cóm ens sentim. Si són dolents estem en la freqüència d’atraure coses dolentes
6.      Tenim el poder de canviar qualsevol cosa. Si estem desanimats o tristos podem posar música, cantar i això ens farà canviar el nostre estat d’ànim
7.      El poder més gran de l’univers és l’amor i és la freqüència més elevada que podem emetre.
8.      El que també en pot ajudar, en el cas de ser religiós és recar, ja que l’oració té molta energia. És molt importat el fet de donar gràcies per tot el que tenim, almenys un cop al dia i això ens ajudarà a atraure coses bones.
9.      Un altra cosa que emet una potent freqüència a l’univers és la visualització per aconseguir un objectiu o quelcom que desitgem molt.
10.  Hem d’intentar que les accions no contradiguin els desitjos


Aquets són només alguns aspectes a tenir en compte sobre la llei de l’atracció, però naturalment n’hi han molts més. A moltes persones els hi ha funcionat i d’altres no.
Us aconsello que llegiu el llibre “El secret” atentament, crec que és un llibre imprescindible i que us pot ajudar molt
El darrer consell que us puc donar és intentar prendre la vida amb més sentit de l´humor i somriure molt més del que fem, això allibera negativitat i ens permetrà viure més anys.
Si voleu ampliar l’infomaciò podeu visitar la web www.thesecret.tv.


RECEPTA

Caldo deporatiu

-6 fulles de col
-1 mata petita d’àpid
-1 ceba
-1 manat de julivert

-Bullim 2 l d’aigua en una olla lentament durant mitja hora o 1 hora
-Beure 3 gots al dia i afegir el suc de mitja llimona