lunes, 14 de enero de 2013


INDIBA/T.E.C.A.R (TRANSFERÈNCIA ELÉCTRICA CAPACITIVA I RESISTIVA)


Qué es?

Es una máquina que s’utilitza el món dels fisioterapeutas i es un recuperador electrónic per ús terapèutic que augmenta entre 3 i 5 graus la temperatura interna del cos. Diríem que genera una espècie de febre localitzada que contribueix a regenerar el teixit cel·lular al produir una vasodilatació e incrementar la circulació de la sang i el limfa. Amés estimula i oxigena la respiració endocelular i això ajuda a l’eliminació dels radicals lliures. Els radicals lliures són molècules o àtoms que els hi manca un electró i per això l’ intentan capturar del organisme però de forma agressiva. Per evitar això caldria prendre vitamines A,C,E i consumir moltes verdures i fruites.
Aquesta màquina fa alleugi el dolor i ajuda a que les rehabilitacions siguin més afectives. També fa que el temps de recuperació sigui més curt.
La maquina disposa de diferents elèctrodes de diferents tamanys per poder ser utilitzats en les diferents parts del cos.

Sobre quins problemes físics es fa servir aquesta maquina ?
·         Sobrecàrregues i contractures musculars
·         Problemes cervicals
·         Problemes circulatoris
·         Problemes articulatoris
·         Lesions internes i externes
·         Problemes inflamatoris
·         Artrosis i reuma
·         Problemes de pell, acne i psoriasis
·         Alopècia
·         Malalties pulmonars i renals
·         Per miopies, diabetis i pigmentació de la pell
·         Lesions de pròstata i malalties degeneratives
·         Tractaments d’estètica, reafirmació facial, cel·lulitis, flacidessa de pits, estries i arrugues.


Contraindicacions

·      Quan hi ha implants elèctrics i electrònics interns o connectats a l’exterior amb bateries o controladors per ràdio, com marcapassos e implants auditius
·         Processos hemorràgics interns aguts
·         Durant l’embaràs
·         Pacients amb tractaments des coagulants
·         Primeres 48 hores d’un postoperatori

Aquestes màquines solen estar en hospitals i clíniques de tot Europa i en centres d’alt rendiment i son utilitzades per esportistes reconeguts d’arreu.
Una vegada més recomano visitar al doctor Pros per els seus resultats amb els pacients i eon també s’utilitza aquesta maquina. Visiteu www.doctorpros.com


RECEPTA

CALDO DEPURATIU
-6 fulles de col
-1 mata petita d’àpid
-1 ceba
-1 manat de julivert

Bullim 2 l.  d’aigua en una olla  junt amb tots els ingredients durant ½ hora lentament. Deixem reposar ½ hora i bevem 3 gots al dia amb mitja llimona exprimida cada got.