lunes, 2 de diciembre de 2013

LES REGRESSIONS


Que son

És reviure experiències que han succeït anteriorment. Però no hem de confondre regressió i el fet de recordar. Durant la regressió la persona esta sota un estat de relaxació profunda i per això esta menys condicionada per el estat de la consciencia. A la regressió la persona no s’hipnotitza sino que es troba en una relaxació profunda i és conscient en tot moment del que sent, diu i recorda el procés quan s’ha acabat.



Procés i sensacions durant les regressions


Primer abans de fer una regressió s’ha de sintonitzar amb el problema que té la persona (físic, psicològic o emocional. En els adults s’emplean períodes de 5 anys i si son joves son més curts fins arribar al naixement.
Si el període de vida fos de la mare i no es troben les causes o respostes adequades es guia la persona dins el ventre de la mare.Després es va retrocedint fins arribar a la primera cel-lula. En aquesta situació la persona se sent sola esperant i no sap a qui.
Les persones solen descriure passadissos o túnels, foscos o lluminosos, abans de tornar a néixer.
També es poden traslladar a altres èpoques, altres cossos (homes, dones, nens..) i en molts casos el terapeuta acostuma a trobar el problema del pacient a traves d’aquestes vivències. Per exemple si la persona va tenir un accident i va rebre un cop a la cama, sent dolor a la cama.
Les escenes que es reviuen es fan com a espectador. D’aquesta manera no hi ha dolor físic o emocional.
Podem anar fins a vides pasades i si aquest record no és suficient es transporta a la persona al moment de la seva mort i pot descriure cóm es va morir i les causes. La majoria descriuen el trànsit a la mort com un estat no traumàtic. A parir d’aquí se li diu a la persona que torni a néixer i connecti amb els altres personatges.
En moltes regressions es reconeixen persones relacionades en la vida actual i això ajuda a comprendre determinats comportaments que té amb aquesta persona. És quan diem l’expressió”sembla que et conegui de tota la vida o no sé què m’has fet però no et puc veure”.
Per finalitzar una regressió el terapeuta trasllada la persona fins la seva mort i després al naixement de la seva vida actual fins arribar a l’edat actual. Moltes vegades una sessió és suficient i els professionals han de ser psicòlegs o psiquiatres per saber guiar a les persones.



Contraindicacions
·         Pot haver perill de que la persona quedi enganxada a una vida pasada o en un altra any de la seva vida.
·         No és recomanable a nens petits
·         No és recomanable en casos d’esquizofrènia o psicosis, encara que en aquest aspecte els especialistes no es posen molt d’acord.
·         No és recomanable en persones que portin marcapassos o amb problemes de cor.
·         Perill de crear falsos pensaments a la ment.




RECEPTA

PREVENIR LA RESACA
-Bullir 50 grams de julivert amb mig litre d’aigua durant 7 minuts
-Prendre la mitad abans de beure alcohol i l’altra mitad després de beure
-Al dia següent és bo prendre una amanida amb molt de cogombre per ajudar al fetge a desintoxicar-se.


PREVENIR L’EMBRIAGUESA
-Abans de sortir de casa prendre una cullerada sopera d’oli d’oliva per cada 25 kg de pes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario