sábado, 28 de noviembre de 2015

LA VIDA DESPRÉS DE LA MORT


Aquesta és una de les preguntes que sovint ens fem els humans i una de les preocupacions d’avui en dia.
Hi ha un estudi que es va fer al Regne Unit. EE.UU, Austria constatant que la consciencia humana podria continuar després que s’atura el cor i el cervell deixa de funcionar.
Però ja en temps de Plató(s IVa.c) existia aquesta preocupació i quasi 2.400 anys més tard sembla que la ciència esta molt aprop de donar una resposta.Durant més de 4 anys es van estudiar més de 2000 casos d’infarts cardíacs en 15 hospitals del Regne Unit, EE.UU I Austria. I dels supervivents el 39% van experimentar algun estat de consciencia i quasi la meitat havien tingut records i un 9% van viure una experiència propera a la mort.

Algun pacient  havia vist desde una racó de la sala d’operacions els intents dels metges per reanimar-lo. Realment el més sorprenent es que va estar 3 minuts sense pols i això és molt estrany perquè normalment el cervell deixa de funcionar entre 20 i 30 segons després que s’atura el cor i no torna a l’activitat fins que el cor reinicia els seus batecs.
Es va poder determinar que el pacient tenia consciencia perquè havia sentit dos xiulets d’una màquina.




Llavors hi han evidències que la consciencia podria continuar després del període que el cervell deixa de funcionar un cop s’atura el cor.


Molts creuen que la prova contundent de l’inmortalitat de l’ànima son els numbrosos testimonis testimonis de persones que han tornat de la mort están clinicament morts. Això vol dir que s’han vist fora del cos, en un túnel amb llum al fons, trovades amb parents morts i sensació de benestar.











Alguns casos sobre la vida després de la mort
1.      Dona Americana que va nèixer cega i quan era a l’hospital a causa d’un accident de cotxe es va veure a ella mateixa i l’entorn hospitalari mentres l’estaban intentant salvar
2.      Una persona es lleva i es comença a trovar malament i la familia truca a emergències. Al arrivar a l’hospital l’estabilitzan però al tercer infart es more. I es desperta en un lloc desconegut ple de pedres i es trova amb un home que sembla Moisès. Darrera d’ell diu sentir una escalfor i una ma a l’espatlla que li diu que no es giri. Després de 3 minuts d’estar morta es desperta a l’hospital i veu tota la familia. La seva por a la mort va desparèixer.
3.      Una noia després d’un episodi de grip va empijorar i sentía unes espurnes d’electricitat que sortien del seu cos. El seu marit la porta a l’hospital i ´t un atac de cor i ella sent que surt del seu cos sense vida. Mentres esl metges lluitan per la seva vida estaba amb una persona jove semblant a Jesucrist. Van parlar i més tard va reviure.






Podriem explicar moltissims més casos d’aquets fenómens. Tot això ens fa reflexionar i pensar que la vida terrenal és molt curta i que l’altra vida és eterna.Malgrat saber això tothom volem viure el màxim posible d’anys però en bones condicions de salud . El fet de viure més anys implica més malalties. És inevitable. I dependrà de la vida que haguem portat de joves el arrivar a vell amb més o menys salud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario