lunes, 13 de febrero de 2017

EL KARMA


El karma es pot definir de moltes formes però hi ha una definició que personalment m’agrada i és la que trobo més adient. Segons Confuci el karma és el jutge dels nostres actes, és l’energia transcendent e invisible que es deriva dels nostre comportaments i que va acumulant conseqüències i pagaments conforme a ells.Esta lligat a les reencarnacions que vindran i es converteix en l’energia que utilitzarem per netejar l’ànima. El karma bo i dolent dictarà el que afrontem i resolem a la vida.Podríem dir que el karma esta composat d’unes lleis que analitzarem a continuació:
1.      La gran llei(causa-efecte). Sembrar per recollir després. El que posem a l’univers és el que torna a nosaltres. L’energia negativa enviada a altres tornarà de nou a nosaltres però 10 vegades més potent. Fer el bé és el que cal.
2.      Llei de la creació: La vida requereix de participar d’ella. Som part de la corrent de naixement de la natura. El que ens rodeixa ens dona pistes sobre el nostre estat interior.
3.      Llei de la humilitat: El que et negues a acceptar et seguirà passant. Si davant d’ algú o quelcom només veus a un enemic o quelcom negatiu llavors no estàs a un nivell superior d’existència.El poder superar i acceptar les coses ens ajudarà a un nivell superior i aixi esta millor en nosaltres mateixos.
4.   Llei de creixement: Vagis on vagis sempre estaràs amb tu. Això és evident. Perquè poguem créixer en l’esperit som nosaltres els que hem de canviar i no les persones. Perquè un entorn canvii hem de canviar individualment. Només tindrem control sobre nosaltres mateixos a la nostra vida.
5.    Llei de la responsabilitat: Cada vegada que passa quelcom dolent hi ha quelcom dolent en tu. Hem d’assumir la responsabilitat del que esta present a la nostra vida.
6.      Llei de la connexió: Cada cosa que fem per petita que sigui esta connectada a l’univers. Cada pas ens porta al següent i sucessivament. Tots estem connectats en pasat, present i futur.
7.      Llei de l’enfocament: No podem pensar en dues coses al mateix temps. S’ha d’anar pas a pas. Si perdem el nord tindrem inseguretat e ira.
8.      Llei de donar i de la hospitalitat: Si tu creus que quelcom és veritat llavors en algun moment de la teva vida seràs cridat a demostrar-ho.
9.     Llei del aquí i ara: Mirar enrere i viure anclats en el pasat és el que ens impedeix disfrutar del present i estar aquí i ara. Els vells pensaments, hàbits i somnis no permeten renovar la nostra ànima.
10.  Llei del canvi: La historia es repeteix fins que aprenem les lliçons necessàries del nostre camí.
11.  Llei de la paciència i la recompensa: Totes les recompenses requereixen d’un esforç inicial. La major gratificació és la que demana més dedicació, paciència i persistència. Estimar el nostre lloc al món recompensarà el nostre esforç al seu temps, quan sigui pertinent.
12.  Llei de la importància e inspiració: El valor de quelcom és el resultat directa de l’energia i l’intenció que hi posem. Cada contribució personal és també una contribució a la totalitat. Posa tot el teu cor en cada acta perquè obtinguis el valor necessari.


MINERAL


SHUNGIT : És un armonitzador del metabolisme fet de carbó
·         Alivia dolors amb poder desbloquejant
·         Recarga energètica
·         Neteja l’aura
·         Protecció d’energies negatives
·         Protecció electromagnètica
·         No necessita recarga(ni sol ni lluna)