lunes, 27 de febrero de 2017

RELACIÓ DE LES DENTS I LES EMOCIONS


Les dents malaltes parla de cóm ens sentim emocionalment i de les nostres pors. En la medicina tradicional Xinesa i en altres teràpies estar més que demostrada aquesta relació. Quan les nostres dents emmalalteixen ens parlen de les pors, emocions…Per exemple quan somiem que perdem les dents voldrà dir que estem perdent una part de la nostra energia i vitalitat. A través de les dents podem desxifrar les nostres experiències, assimilar emocions…



                                                    



Analitzarem la relació entre les dents i emocions per grups de peces dentals:
1.      Incisius:
Ens parlen de la relació amb els nostres pares i els sentiments de supervivència i necessitat de ser estimats. De la sexualitat de la parella i la capacitat d’estimar. Les infeccions als incisius reflexan tensions respecta als nostres avantpassats, creences socials i relacionades amb el naixement i relació que mantenim amb els pares. Son l’ imatge exterior que donem al món i la força d’expressar el que creiem. Uns incisius sobresortits denoten carència de valentia i dificultats per acceptar la feminitat en la dona i la masculinitat en l’home.
2.      Canins
Els canins malalts voldran dir que la persona esta patint una sensació de carència, escassetat….Pot estar relacionat amb la manca d’afecta que provocarà ira, ressentiment e incapacitat de ser el que volem ser. Un desig de posseir i desig sexual.
3.      Premolars superiors
·      El primer premolar superior expressa desig de ser diferent dels demés. Les infeccions estaran relacionades amb tensions per agressions externes i por a morir tant física com l’acabament del cicle de la nostra vida, tristesa i melangia.
·     El segon premolar estaria relacionat en crear quelcom nostra. Si emmalalteixen voldria dir la manca de confiança en un mateix i frustració.
4.      Premolars inferiors
Reflexa en sentiment d’haver sigut víctima d’injustícies a la vida. També reflexa desconfiança en el futur i desil·lusió. Les infeccions o problemes denoten tensions relacionades amb la digestió de les emocions i dóna molta importància al deure i el treball. Expressen descontentament i desil·lusió.
5.      Molars superiors
·         Sentim por i desconfiança al futur. Desig de crear la nostra pròpia vida.
6.      Molars inferiors
·         Problemes amb les relacions(llar, família..)
7.      Darrers molars
·     Tensions per acceptar les pròpies emocions. La persona percep que tot va excessivament ràpid.
·      Revelen gran control sobre les emocions i la negació d’acceptar que quelcom no estar bé a casa.
8.      Queixals

Es refereixen al nostra destí. Recullen els nostres desitjos i ens mostren que anem en la direcció correcta.Les emocions que mostren son enuig e infelicitat. La persona és incapaç de trobar la seva identitat al món.



RECEPTA

Colesterol

-3 grans d’all
-1/4 ceba
-1/4 llimona

Deixar tot en un recipient amb aigua tota la nit. L’endemà s’esprem la llimona que s’estava macerant.
Beure en dejú


Altres coses per el colesterol:
·         Lecitina de soja
·         Omega 3
·         Llevadura roixa d`arròs
·         Advocats
·         Cereals integrals
·         Fruits secs
·         Llegums

·         Verdura

No hay comentarios:

Publicar un comentario