viernes, 7 de julio de 2017

L’EVIDÈNCIA  CIENTIFICA DE LA HOMEOPATIA

Ja fa molt de temps que hi ha una campanya en contra de la homeopatia. Però en aquest capítol veurem la demostració científica que funciona i desde fa molts anys. Com sabem les grans indústries farmacèutiques solen atacar a la medicina natural potser per por que que li resti negoci de la venda de medicaments.

La homeopatia va ser creada el 1796 per Samuel Hahnemann i sense anar més lluny el Dr. Fischer (Homeòpata) és el que tracta a la mismísima reina d’Anglaterra. El seu cv ens diu que és Director d’investigació del Royal London Hospital i membre del consell d’experts de medicina tradicional. La família Britànica s’està tractant amb homeopatia desde varies generacions, ja desde la reina Victòria.
S’han realitzat molts estudis clínics que demostren l’efectivitat dels productes homeopàtics per sobre dels tradicionals. I amés sense efectes secundaris com els medicaments. Ja sabem que l’excés de medicaments mata més que la mateixa malaltia.

Marc Henry, professor de física i química quàntica a l’ universitat d’Estrasburg va treballar junt al premi Nobel de medicina Luc Montagner per elaborar un treball de medicaments homeopàtics en el que es buscava la resposta del organisme perquè ell mateix reaccionés i provoqués la curació. Aquets medicaments es presenten en grànuls, gotes…

Les persones que dubten de la seva eficàcia és perquè la solució porta molt poc de substància i molt de líquid. Per aquest motiu deien que era un placebo i amés era molt difícil de demostrar que funcionava.
Les coses han canviat molt gràcies a la física quàntica que estudia el comportament de la matèria quan es tracta de dimensions diminutes. La física és capaç d’esbrinar la substància que porta la dissolució homeopàtica, com actua en la cèl·lula mitjançant la ressonància magnètica nuclear i una Técnica d’anàlisis electrofotònica.

Per altra banda s’ha demostrat que la homeopatia funciona amb plantes. Segons l’investigadora Nienka Meneses, malalta d’asma desde fa molts anys es va tractar amb un homeòpata aconseguint la curació total. I a partir d’aquí va continuar investigant amb la homeopatia sobre les plantes per controlar les plagues, malalties, creixement de les plantes… i així va començar a difundir la agrohomeopatia demostrant que funcionava.




La homeopatia a Itàlia (Toscana) esta integrada al pla sanitari al igual que l’acupuntura i la fitoteràpia. Els oncòlegs col·laboren amb els homeopàtics, fitoterapèutes i acupuntors. A França, Alemanya, Austria,Australia, Israel, Canadà, Japó i EEUU també esta incuida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario