martes, 24 de noviembre de 2020

 

PREDICCIONS PER EL 2021

En aquest capítol analitzarem les prediccions per l’any vinent segons Nostradamus, el horòscop  Xinès i la numerologia.

 

NOSTRADMUS

Nostradamus va morir el juliol de 1566 i ens va deixar escrites les seves visions en un llibre publicat el 1555. Algunes han sigut certes, d’altres s’hi han acostat i d’altres no han succeït.

Per l’any vinent les prediccions son:

1.     La situació catastròfica continuarà el 2021 ja que s’esperen desastres naturals, problemes econòmics i fins i tot una guerra.

2.      Com a positiu va dir que hi haurà una progrés de la medicina, per això podem tenir l’esperança per el control del covid-19.

3.      En quan a la meteorologia va dir que hi hauran huracans més potents i grans inundacions.

4.      En l’economia va dir que es colapsarà i que EEUU s’estancarà.

5.      Pot haver-hi un conflicte mundial amb grans pèrdues. Serà la 3era guerra mundial?

6.      En la tecnologia hi haurà un salt molt important que posaria en risc moltes persones degut al control de les màquines.


                                           


 

 

HORÒSCOP XINÈS

El 2021 serà l’any del búfal a partir del 12 de Febrer. Aquest signe representa l’ordre, la disciplina, l’esforç i el treball.. Amb una gran capacitat de suportar les dificultats de la vida. La vida per el búfal esta associada a complir amb els seu deure amb intel·ligència.


                                                 


 

NUMEROLOGIA

L’Any 2021 serà l’any 5.

Serem capaços de fer els canvis que hem estat desitjant durant molt de temps i no hem pogut fer durant el  2020 degut a la pandèmia.

El 2021 ens convida a perseguir noves iniciatives, curiositat i desig de llibertat. Podrem estar més en sintonia amb nosaltres mateixos. Les situacions de tensió que arrossegàvem s’aniran afluixant.


                                                   


 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario