miércoles, 20 de enero de 2021

 

LA TERAPIA DELS ÀNGELS

La teràpia del àngels és un procés de guia i sanació molt poderós que treballa amb els àngels i arcàngels. Aquests éssers de llum han estat presents desde la creació del món i son missatgers de Déu a la terra.

 

Què son

Son éssers espirituals i de llum i no tenen cos físic però podem sentir  la seva presència a les nostres vides i malgrat no tenir sexe tenen un energia femenina o masculina que els identifica. Hem de ser conscients de que tots tenim àngels desde que arribem a aquest món. Aquets ens acompanyen i guien durant el nostre camí.

Si aconseguim obrir el nostra cor podrem contactar amb ells i els aspectes de la nostra vida on tenim dificultats s’omplen de pau, claredat, armonia i felicitat.

Sens dubte tenim un àngel que se’ns va assignar i que ens acompanyarà durant tota la nostra vida. L’amor d’aquets éssers de llum és incondicional i sempre estan atents i disposats a ajudar-nos i guiar-nos. Ens respecten i no actuen si no els hi permetem.

 

La terapia amb àngels

La teràpia ens ajuda a comunicar-nos amb aquets éssers de llum. Quan entren en contacta es rep guia espiritual en les àrees de la vida que ens preocupen i ens bloquejan.La teràpia consisteix en entrar en contacta a través de la meditació.

En la primera  sessió es busca establir contacta amb l’àngel  de la guarda perquè la persona senti el seu amor, reconeixi la seva presència i a partir d’aquí establir contacta amb ell cada vegada que es desitgi per iniciar un vincle espiritual de guia.

A partir d’aquí els éssers de llum donaran resposta als interrogants de les persones oferint-les una guia. Els àngels envien missatges a la persona perquè tinguin claredat mental i emocional. Aquets missatges arriben a través del terapeuta que ho transmetrà a la persona o també es pot rebre directament a la persona i el terapeuta confirmarà el missatge.

Un altra aspecta de la teràpia dels àngels és la sanació mitjançant els éssers de llum enviant rajos d’amor i llum per tal que la persona pugui perdonar, sanar i alliberar situacions o emocions que l’han bloquejat a la seva vida.


                                             


 

Oracions de sanació

·        Àngels celestials, éssers de llum,Missatgers de Déu, demano que (petició) acompanyin e il·luminin a(nom persona) en el camí a la sanació total segons la voluntat divina, Els demano llum sanadora, amor complert i presència continua durant aquest moment i a través del camí de la vida. Amén

·      Pare celestial, si us plau envia els teus àngels a(protegir, sanar, beneir...) a (nom). Et demano que (petició). T’agraeixo per aquesta sanació que sota la teva gràcia i segons la teva voluntat divina, per el ve de tots i de manera perfecte es realitza en(nom). Gràcies Pare que ja m’has escoltat. Amén


                                                          Saber el teu àngel     


                                     


        


              


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario