martes, 20 de marzo de 2012


AURA-SOMA


Origen

Aquesta teràpia va ser creada a Anglaterra l’any 1984 per Vicky Wall. El lema d’aquesta teràpia podria ser “Porta una mica de color a la teva vida”. L’aura-soma són unes ampolles de colors brillants, clars i lluminosos. Ni han 103 i cadascuna té uns colors, significat i objectiu diferents.
Tot va començar quan Vicky Wall, que era farmacèutica, podòloga i herbolària i amb un do de veure l’aura de la gent es va quedar cega als 66 anys per una diabetis. A partir de llavors va començar a fer meditació, i després de cada meditació se li repetia un missatge que li deia”Ves i divideix l’aigua”, i deixant-se guiar per aquestes meditacions va entrar en un laboratori amb dos terapeutes més i va començar a crear les ampolles.
La gent es sentia atreta per el colors i el seu èxit va fer que  actualment hi hagi centres de distribució per tot el món.
En les ampolles hi trobem energies dels minerals, essències vegetals i les propietats dels colors repartits en dos fraccions de colors.


Significat i procediment a seguir per el seu ús

La persona ha d’escollir 4 ampolles que més li agradin i el terapeuta farà una lectura del seu significat. A continuació veurem el propòsit de cada ampolla:

1.      1era ampolla: Reflexa el propòsit de la vida de la persona.
2.      2ona ampolla: Manifesta els talents necessaris per aconseguir el propòsit en la vida.
3.      3era ampolla: El punt que es troba la persona en la seva elecció de la vida.
4.      4arta ampolla : Reflexa el present-futur. Les energies que arriben del futur i es poden utilitzar al present.




Les ampolles s’utilitzen per ordre i sempre s’ha d’esperar que s’acabi una per passar a l’altra. La forma de utilitzar-la és primer remenem l’ampolla i després posem unes gotes a la palma de la mà i l’apliquem als chacras que ens ha indicat el terapeuta.
En aquesta teràpia és la persona que escull la medecina que necessita.





RECEPTA

ECZEMES

Massatge amb súc de cogombres

-Es liqua el cogombre i amb el suc que s’obté s’unta una gasa i s’aplica sobre els èczemes.
-El resta del líquid s`ha de beure de seguida
-Fer-ho dos cops per setmana.




No hay comentarios:

Publicar un comentario