martes, 18 de septiembre de 2012


HO’ OPONOPONO (PRIMERA PART)

És una teràpia ancestral hawaiana de resolució de problemes i es basa en repetir mentalment una sèrie de paraules com si fossin un mantra. Aquestes paraules són :

HO SENTO
SIUSPLAU PERDÓNEM
GRÀCIES
T’ESTIMO

El significat és “corregir una errada de pensament”. No és necessari que es repeteixin sempre totes i juntes sino de tant en tant la que ens vingui de gust en cada moment. Això és una forma de neteixar i borrar tot el dolent de la nostra ment.
És necessari que coneguem cóm funciona la nostra ment per entendre tot aquest concepte. La nostra ment esta constituïda de :

1.      Ment conscient
Processa tota l’ informació  i té la funció d’escollir
2.      Ment subconscient
Processa l’ informació a 11.000.000 bits/segon i s’hi troben totes les circumstàncies de la nostra vida( memòries, programes, creences…)

Si quelcom de la nostra vida no ens satisfar ho hem creat nosaltres i podem canviar-ho amb el ho’oponopono.
Tot el que existeix en la nostra realitat és una projecció de la nostra ment. Si creiem que la vida és dura ho serà. Si pensem que és meravellosa ho serà. Pensem que fins els 7 anys aprox. el nostre cervell ho absorbeix tot, sense cap filtre que ens digui el que és apropiat o no. I quan sóm adults aquestes creences, ensenyaments… surten a la llum i un 90% de les accions que fem són respostes sorgides de l’ informació acumulada durant aquests primers 7 anys.
Com hem dit abans la ment es divideix en el conscient i el subconscient, a llavors la ment conscient extrau informació del nostra subconscient per analitzar, raonar, deduir per finalment decidir.
En la qüestió de les emocions, que s’han de tenir en compte molt , és divideixen en:

1        L’amor: És la vibració més alta i es troba en el sentiments de l’alegria, pau,     bondat, comprensió…
2        Por; És la vibració més baixa i es troba en els sentiments de l’odi, ressentiment , culpa..

Quan practiquem el ho’oponopono sense esperar resultats concrets ens obrim més a les coses bones. La física cuántica ha demostrat que sóm creadors de la nostra realitat:
·         Quan sentim pau interior, l’estat vibracional és alt, aprop de l’amor i contagiem aquest estat d’ànim a la resta de les persones
·         Quan borrem del nostre subconscient les coses dolentes, els demés també canvien.

Exemple: Tenim una parella que es comporta amb tú d’una forma autoritària perquè dins teu tens la creença que diu”Els homes són autoritaris” i llavors inconscientment li esta demanant a la teva parella que es comporti d’una forma autoritària per encaixar dins la teva realitat. En el moment que deixis de considerar que els homes són autoritaris la teva parella canviarà de comportament perquè ja no necessita amollar-se a les teves creences negatives. El que es borra es borra dels demés.
Recordeu les paraules i repetiu-les mentalment i amb els temps es veurà si tenim resultats o no.

RECEPTA

INSOMNI

·         1 Taronja mitjana
·         1 got d`’aigua

-Bullir la pell trossejada durant 10 minuts
-Colar, refredar i posar en una gerra

Prendre abans d’anar a dormir

Recorda: S’ha d’anar a dormir amb el cap fred, els peus calents i l’estómac buit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario