lunes, 18 de febrero de 2013


LA CRIOTERÀPIA ESTÈTICA

Aquesta Técnica ha sorgit del món de la medecina per entrar en el món de la bellesa amb la finalitat d’aprimar per zones i per la cel·lulitis.


Que és


Té l’origen en tractaments mèdics per les sever virtuts de vasoconstricció, analgèsics e antiinflamatoris i això permet una aplicació per diverses dolències. Apart també té beneficis estètics i serveix per perdre pes, perdre volum en zones concretes o millorar la textura i l’aspecte de la pell


Cóm funciona


En el cas de la pèrdua de pes hi ha un descens fort de la temperatura corporal i l’organisme tracta d’equilibrar-lo creant calor i ho fa traient energia del dipòsits de grasa i accelerant el metabolisme.Així es produeix una eliminació més ràpida de la grasa acumulada. També activa el muscles que es tonifiquen per produir calor eliminant més calories. En la pell funciona produint una vasoconstricció i al retirar l’estímul del fred produeix l’efecte contrari, la vasodilatació oxigena i tonifica la pell produint un efecte tensor i la revitalitza.

Tipus de tècniques
1.      Cabina de gel: La persona es posa dins una banyera i se li van llançant cubs de gel per sobre. Tot això després d’haver fet una sauna. Produeix un efecte vasodilatador i vasoconstrictor
2.      Venes fredes: El pacient es posa sobre una Camila i se li aplica substàncies com cafeïna, algues.. durant uns 40 min.
3.      Gel teràpia: Massatges reductors amb barres de gel preparades amb extractes de cafeïna, herbes i arrels de plantes. Solen ser unes 12 sessions i després de cadascuna es col·loquen venes fredes durant 20 min. Amb aquesta Técnica es poden perdre fins a dues talles.
4.      Guix teràpia: Comença amb massatges de mitja hora aplicant una crema especial. Després es posa una mascareta gelada de guix durant mitja hora més. S’han de fer 20 sessions. Això redueix grasses i tonifica els muscles. Es poden reduir entre 5 i 9 cm.


Cóm ens pot ajudar
1.      Eliminació de la grassa acumulada
2.      Disminueix l’acumulació de toxines
3.      Augment de la despesa de calories
4.      Estimula la circulació de la sang
5.      Disminueix la cel·lulitis
6.      Oxigena la pell
7.      Reafirma els teixits
8.      Elimina berrugues
9.      Estimula el sistema limfàtic



Contraindicacions
1.      Trastorns de pressió arterial
2.      Malalties autoimmunes
3.      Malaltia de Raynaud(Produeix decoloració de dits i mans i peus per manca circulació de la sang)
4.      Problemes reumàtics
5.      Cardiopaties
6.      Pell molt sensible
7.      Diàlisis renal
8.      Diabetis
9.      Urticàries



RECEPTA


PER LA TOS

-2  dents d’all
-sucre

Bullim 10 min ¼ l d’aigua amb 2 dent d’all picats molt fi i 3 cullerades de sucre.
Deixem refredar i prenem varius cops al dia

No hay comentarios:

Publicar un comentario