lunes, 16 de septiembre de 2013

VISUALITZACIONS

Que es la visualització

És un exercici en el que s’utilitza l’ imaginació per una objectiu concret. Es tracta de recrear situacions reals o simbòliques a la nostre ment amb la finalitat d’aconseguir transformar un aspecte concret de la nostra personalitat. Es poden fer individualment o en grup, guiades per un especialista. Per fer-ho individualment s’ha de tenir molta força de concentració i pràctica. Pensem que el nostre inconscient reconeix el llenguatge del símbol, per això és convenient que les situacions e imatges son siguin literals.


Beneficis

Per el nostre cervell és tant real l’ imatge que imaginem com la que veiem i no actua sols la vista física sino que és més complexa. El que  veu és el nostre cervell i els ulls l’acompanyen. Així podem utilitzar les visualitzacions per canviar assumptes que portem des de l’ infantessa i l’adolescència i per preveure possibles situacions que hem d’afrontar i fer-ho de manera constructiva.


Cóm podem accedir a les visualitzacions

Es poden realitzar amb un professional que controli les sessions de visualitzacions i cóm més bona connexió  l’efecte serà més ràpid i eficaç. També pots fer-ho tú mateix en un ambient de música suau de fons per relaxar-te i imaginar algun lloc que hagis visitat i que t’hagi agradat especialment utilitzant la teva imaginació. Tot això s’aconsegueix amb molta pràctica i dependrà de la teva energia.


Visualització creativa

És la Técnica d’utilitzar la pròpia imaginació per crear el que es desitja a la vida. Hi han dos tipus de realitat
·         Realitat objectiva(àmbit extern). Condicions i estímuls que ens arriben a través dels 5 sentits
·         Realitat subjectiva(dins nostre)

El nostre cervell és l’ordinador central i ho controla tot i reacciona a totes les respostes enfront de qualsevol situació, dolenta o bona. L’ importància de les visualitzacions és crear una realitat subjectiva i que el cervell programi una conducta adequada , per exemple si tenim una visualització creativa de salut, prosperitat, energia o felicitat és el que obtindrem o si hem de fer una presentació d’un treball o vendre quelcom i ens imaginem fent-ho abans que passi.



RECEPTA

Depuració després de l’estiu
-Suc 1 pomelo
-Suc 1 rában
-Suc 1 pastanaga
-Suc 1 taronja


Liquar-ho tot
Prendre en dejú o després de sopar durant 1 setmana



No hay comentarios:

Publicar un comentario