miércoles, 5 de marzo de 2014

LA PSYCH-K


Que es

És un mètode per transformar el nostre subconscient, cambiar les creences i obtenir resultats. Cadascun de nosaltres som creadors de la nostra realitat , doncs no vivim el mon tal com és, sinó com nosaltres pensem. I pensem el nostre mon en funció del nostre sistema de creences i aquestes determinen el tipus d’experiències que viurem.
Aquestes creences procedeixen de la nostra infantesa. Aleshores ens deien que erem bons o dolents, guapos o lletjos, llestos o tontos.. i to això va pasar a formar part de la nostra programació.
De fet entre un 95% i 98% dels  nostres comportaments estan controlats per la nostra ment subconscient.



En que es basa

Es basa en els hemisferis cerebrals. El hemisferi Esquerra usa la llógica i pensa en paraules i el hemisferi dret usa les emocions i pensa en imatges. Al néixer ens funcionen els dos hemisferis.
Quan creixem degut a l’educació i les creences desenvolupem un hemisferi més que l’altra, es tracta amb la psych-k de recuperar els dos hemisferis, que és la millor forma de potenciar l’aprenentatge.
Una de les eines del psych-k és el test muscular de la kiseniologia per comunicar-se amb el subconscient i desfer les nostres limitacions. Un cop localitzades les substituïm per altres positives. Sobre la kiseniologia en varem parlar anteriorment. Trobareu el capítol al bloc.


En que ens pot ajudar

Quan tenim una sèrie de actituds negatives les convertirem en positives, com per exemple:
·         “No sóc bon orador” si pensem això voldrà dir que  tindran pànic escènic per parlar en públic.
·       “No hi han homes/dones que valguin la pena” si pensem això és molt possible que seguim solters per sempre.
·        “Si vull aconseguir més diners, però crec(inconscientment) que els diners provoquen supèrbia a la gent i no vull ser-ho”. Si pensem així possiblement mai serem rics. Haurem de cambiar la creença pensant “guanyo molts diners i sóc una bona persona”

Les sessions acostumen a durar  45 minuts excepte la primera que dura 60 minuts.



RECEPTA

Tractar taques a la pell
1.      Dents de lleó: S’obre per el mig i s’aplica dos o tres cops al dia el suc que deixa la planta
2.      Cigrons: Es posen 1/3 cigrons en un plat i es maxacan. To seguit afegim aigua i remenem fins formar una pasta. Apliquem sobre les taques fins que s’assequi i comenci a caure.
3.      Suc de llimona: Dos cops al dia, però no exposar-se al sol després de l’aplicació ja que es formarien taques irreversibles.
4.      Aigua oxigenada: Untem amb cotó fluix abans d’anar a dormir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario