lunes, 12 de enero de 2015

PREDICCIONS PER EL ANY 2015

Cada cop que comença un any nou hi ha una necessitat de saber cóm ens pot anar o quin camí haurem de seguir. Conèixer el futur sempre ha sigut un desig de l’humanitat. Per això analitzarem cóm pot anar el 2015.

Segons l’astròleg francès Nostradmus el 2015 va predir una davallada de l’economia mundial, la mateixa que varem patir el 2008 i també va dir que es parlaria un sol idioma. Jo personalment opino que en la primera qüestió podria tenir raó però en la segona dubto que pogués ser possible.


Numerologia

Si sumem els números de l’any ens dona 8 i aquest número vol dir fortuna i equilibri còsmic.
Si volem conèixer el nostre número personal per aquest any sumarem la nostra data de naixement el mes i al resultat li sumarem 8, que és el corresponent a aquest any.

Ex: 15/02 La suma és 8 i sumem 8 ens donarà 16 llavors serà 1 més 6 igual a 7. El nostre número serà 7.

Els experts en vidència i futuristes preveuen que serà una any de canvis. La nostra forma de pensar provocarà un canvi positiu al món. Encara que manca molt per fer.

La primavera serà calenta a nivell econòmic i repercutirà en l’economia mundial.
Els conflictes bèl·lics i la tensió no acabarà i fins i tot hi ha un risc d’una guerra entre 2 països.
Serà un any per avançar en els nostre projectes de la nostra vida, ja sigui per tirar endavant com per trancar-los del tot.

A nivell de signes del zodíac serán protagonistes:
·         Lleó per el risc de divorcis
·         Acuari que seran més agressius
·         Taure per conflictes familiars i legals




Horòscop Xinés

Estem a l’any de la cabra.Amés aquest signe ocupa la posició número 8 en l’horòscop xinès. Comença del 19 febrer i acaba el 7 de febrer del 2016.

Els colors de la sort son el vermell, verd i púrpura

La flor és el clavell

El signe de la cabra es caracteritza per ser ingeniós, atent i pendent dels desitjos dels demés. També son generosos, sentimentals i de gran moralitat.



RECEPTA

CALDO DEPURATIU
-Ceba, àpid, Pastanaga, poma  i aigua


Tallar-ho tot a trossets
Bullir 1 hora

Beure cada dia

No hay comentarios:

Publicar un comentario