lunes, 26 de enero de 2015

EL MASSATGE METAMÓRFIC


Origen

Al principi dels anys 70 el metge naturópata Robert St. John utilitzava la reflexologia en el seu treball amb nens afectats per patologies mentals però motivat per aconseguir millors resultats en els seus tractaments va aprofundir en els aspectes psicològics de les zones reflexes dels peus partint de la creença oriental que els pilars fonamentals de la persona s’originen en el període prenatal i així queden establertes les bases del conjunt energètic.

En definitiva els peus son la nostra base, els fonaments que ens mantenen en equilibri i és el nostra vincle amb la terra.

Els aspectes físics, mentals, emocionals i moltes de les pautes de comportament de la persona tenen els seu origen en el període de gestació aon amés de reunir-se els aspectes genètics del pare i la mare també hi han les informacions sensorials i emocionals de la mare.

Aquest metge va aconseguir grans resultats amb nens amb patologies mentals com autistes i amb síndrome de down.

Més endavant es va començar a incluir el massatge a les mans i al cap per adults tenint en compte que l’ informació prenatal pot ser la causa de determinats bloquejos i tensions, que poden ser negatius per el pensament, la relació i l’expressió de l’adult.

Que és

Filosofant una mica direm que la vida és creació i de la creació sorgeix el moviment i el moviment vol dir canvi i és la força vital.La vida és el poder que cura podríem dir.
Metamorfosi significa canvi i això fa que la nostra energia flueixi lliurement.
Aquesta tècnica ens connecta al nivell de la consciència amb els 9 mesos viscuts dins del ventre matern i ens porta a descobrir el nostre propòsit a la vida. És el massatge de la transformació.
Els 9 mesos entre la concepció i en naixement s’estableixen les nostres estructures físiques, mentals i emocionals.



En que es basa

La persona es tracta com una unitat de cos, ment i emocions. Aquest massatge el que pretén és actuar sobre el conjunt energètic de la persona buscant la relaxació física i mental i l’equilibri emocional.


En que ens pot ajudar

Esta indicada per totes les edats però especialment nens i bebès durant l’embaràs. També per l’estrès, ansietat i malalts terminals per ajudar-los a l’acceptació del trànsit que han de fer.
El massatge als peus allibera i alivia la tensió mental i emocional i elimina els bloquejos.
No és necessària cap intervenció física ni diagnosi ni tornar al passat o el historial mèdic de la persona.
Som nosaltres els nostres propis sanadors.















RECEPTA
Lumbago, ciàtica i hernies discals
-Farigola
-Orègan
-Cua de cavall
-1/2 l. d’aigua

Bullir les plantes a foc lent 5 minuts
Deixar reposar 10 minuts
Colar i guardar

Prendre 3 tasses al dia abans del àpats. Poden fer-ho fins a 60 dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario