lunes, 13 de abril de 2015

LA TERAPIA NEURAL


És un mètode de tractament de malalties causades per trastorns en el sistema elèctric del cos, anomenats camps d’interferència.


Historia

Les bases científiques d’aquesta teràpia té els inicis en les investigacions dels rusos Paulov i Speransky i més tard als germans Hunke. Aquesta teràpia s’exerceix molt a països com Alemanya, Austria i Suiza. I també a Colòmbia, Mèxic, Argentina..
Encanvi als EEUU és minoritària i a la resta de països europeus diferents als anteriors també és minoritària.
El que es tracta és facilitar els mecanismes d’auto curació del organisme malalt mitjançant estímuls en punts específics.


Cóm funciona

Partim de la base que qualsevol infecció, inflamació, cicatriu, afecció odontològica…actuen com un camp interferent que farà que la cèl·lula es debiliti i emmalalteixi.
Per aquest motiu quan tenim una intervenció quirúrgica poden aparèixer malalties que no estan relacionades amb la intervenció com al·lèrgies, migranyes, restrenyiment..Llavors per neutralitzar aquestes irritacions s’utilitza un anestèsic local (clorhidrat de procaïna) que té un alt potencial elèctric(290 mini volts) i s’injecta en microdosis als punts del sistema nerviós més irritats.

Temps de curació

Pot ser de forma immediata i augmenta amb les repeticions.La diferencia que hi ha entre els medicaments normals i aquest tractament és que amb els medicaments normals l’organisme acaba habituant-se a la droga i és necessari canviar-la o augmentar les dosis. Per contra aquest tractament dura més i els sintomes son menys intensos.Els efectes secundaris

És molt estrany que existeixin reaccions adverses ja que la procaïna no porta conservants. Però es poden donar reaccions inflamatòries ens els punts de l’ injecció i que desapareixeran en menys de 24 o 48 hores.
Avegades les reaccions son a distancia, per exemple després de tractar a una persona que va patir un asma al·lèrgic li reapareixia una amigdalitis com les que havia tingut a l’ infantessa i això ens pot indicar que la repetició de l’ amigdalitis podia ser la causa de l’asma actual(camp interferent)A qui va dirigit

És molt eficaç per qualsevol persona, inclosos nens lactants i dones embarassades, encara que s’han d’evitar les injeccions profundes a persones amb problemes de coagulació.
S’ha descobert que el fet de no tancar correctament la boca pot ser la causa de dolors d’espatlla, migranyes, vértigs. Per això en aquest cas es té en conte l’aplicació d’aquesta teràpia.


FARMACIOLA NATURAL
1.      Àloe vera: La planta serveix per tractar cremades, picors, picades d’ortiga..
2.      Arbre de té: oli essencial per desinfectar i per microbis(picades d’insectes, grans, berrugues..)
3.      Àrnica: Pomada per traumatismes
4.      Calèndula: Pomada o infusió per netejar ferides, talls..
5.      Cera de cavall: Infusió per desinfectar talls
6.      Equinàcea: Infusió per prevenir refredats i grip
7.      Lavanda: oli essencial per cremades, talls, mals de cap
8.      Camamilla:  infusió per netejar, calmant per insomni i tensió