jueves, 7 de mayo de 2015

LA TERAPIA SAAMA


Què és

És una teràpia de desbloqueig integral creada per el Dr. Arana. Es tracta d’una tècnica energètica que combina els coneixements de la saviesa antiga amb els actuals i que estan relacionats amb la física quàntica.
Aquesta teràpia contempla la totalitat del ser i entén el cos i la ment com un reflexa de tot allò que passa a la vida de la persona que rep la teràpia.
La teràpia té en compte tot el conjunt de circumstàncies que es generen a la vida i que sovint produeixen desequilibris, es tracta d’intentar desbloquejar i resoldre aquets desequilibris.


Com funciona

A la primera visita el pacient exposa al terapeuta el motiu de la visita i aquest mitjançant un protocol anirà testant i desbloquejant l’energia.

Durant la sessió el terapeuta va canviant intencionadament l’ informació incorrecta que hi ha gravada a la persona perquè aquesta pugui anar incorporant nova informació que li permeti poc a poc recuperar l’estat natural de l’equilibri que havia perdut.

Durant aquest procés la persona esta estirada sobre una camilla mentre el terapeuta va colpejant i donant energia al pacient.

La teràpia inclueix amés de la part física aspectes emocionals, espirituals, psíquics i psicològics. La tècnica permet realitzar sessions de forma presencial i a  distancia,això fa que el pacient pugui estar a qualsevol lloc i no necessariament de forma presencial.




                       





Objectiu de la teràpia

L’objectiu és restablir el flux normal de l’energia de la persona perquè recuperi la salut física, mental i emocional.
Aquesta teràpia també es pot realitzar als animals, espais o llocs que sigui necessari sanar o harmonitzar.


Obtenció de resultats


En alguns casos els resultats es poden veure en una sessió, d’altres son necessàries varies sessions. En molts casos de dolors físics i fòbies es poden solucionar en un sessió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario