lunes, 15 de febrero de 2016

BLOQUEJOS ENERGÈTICS I MALALTIES FISIQUES I EMOCIONALS


La majoria de malalties físiques, mentals i emocionals son causades per emocions no alliberades. Hem de tenir en compta que l’energia entra al cos per els aliments, l’aire i el sol. Gràcies a aquesta energia podem fer accions físiques, emocionals i mentals. Quan tot és així tot va bé però quan hi ha un conflicte o tenim un disgust si no ho alliberem parlant, cridant i plorant l’energia s’estanca i es converteix en un bloqueig energètic.

A nivell físic el bloqueig genera pressió als òrgans i aleshores s’inflamen, es debiliten i originen malalties, i si les cèl·lules que formen el bloqueig es fan grans poden alterar el seu ADN I provocar tumors, miomes i quistes.

En cas que hi hagin parts del cos que rebin menys energia i es tornin dèbils, com el sistema nerviós, quan la persona esta angoixada o nerviosa, el seu efecte serà el doble degut a la debilitat.Hem d’estar el més fort possible per afrontar les dificultats.

Els bloquejos energètics poden causar pors, inseguretat i manca d’autoestima i per això la persona es crea com una cuirassa provocant trastorns físics i emocionals. Quan desapareixen els bloquejos la persona s’allibera i torna a ser la de sempre.


Els principals bloquejos emocionals

1.      Cerebrals: Es localitza als lòbuls parietals. És la dificultat per expressar allò que   pensem o sentim. Provoca migranyes, mals de cap, vertígens. Pot derivar en depressions, dèficit d’atenció, hiperactivitat, insomni.
2.    Comunicació: Es localitza al coll. És la dificultat per expressar els sentiments. Afecta al sistema immunològic, problemes hormonals, cordes vocals, tiroides, timo. Deriva en inseguretat, manca d’autoestima…
3.      Plexe: Es localitza entre els dos pits. És la dificultat per expressar ressentiments. Deriva en problemes d’asma, al·lèrgies, alteració del sistema nerviós causant estrés i ansietat.
4.    Parella: Es localitza als fetge i vesícula biliar- Degut a les frustracions, desenganys, problemes de parella. Provoca inflamació del fetge, vesícula, colesterol, problemes digestius.
5.      Patern: Es localitza a la zona inguinal dreta. Degut a la manca d’entesa o conflictes amb el pare o per mort no superada.Provoca problemes hormonals i reproductors. Afecta als projectes de vida i el treball.
6.    Matern: Es localitza a la zona inguinal Esquerra. Son les mateixes dificultats que el pare. Provoca frigidesa, problemes hormonals i menstruals, bloquejos de creativitat, il·lusió e intuïció. Dificultat per mostrar efecte.
7.  Fills: Es localitza al pàncrees. Degut a la malaltia greu o mort d’un fill. Provoca problemes digestius, sistema immunològic, diabetis, depressions greus.
8.  Familiars d’arrel: Es localitza al mig ventre. Problemes que venen de d’infantessa o adolescència. Degut a  conflictes de convivència familiar, gelosia, bullyng a l’escola. Provoca problemes reproductors i hormonals, inseguretat, manca d’autoestima i timidesa.
9.   Familiars en l’actualitat: Es localitza al alt ventre. Degut a conflictes de convivència familiar, treball, escola. Provoca problemes digestius com hèrnies d’hiat, intoleràncies..
10. Impotència: Es localitza als ronyons. És la por, respecta a la feina, diners, escola..Provoca inflamació a les lumbars, problemes de ronyons, orina, bufeta, còlics, pedres.. El ronyo deixa de fabricar energia i produeix cansament, covardia, manca d’il·lusió..

 Teràpies de desbloqueig
1.      Cristaloterapia
2.      Gemoterapia
3.      Reiki

4.  Les constel·lacions familiars. Us recomano que visiteu aquesta web per fer les cosntelacions

                                                     www.guial.es