lunes, 15 de febrero de 2016

BLOQUEJOS ENERGÈTICS I MALALTIES FISIQUES I EMOCIONALS


La majoria de malalties físiques, mentals i emocionals son causades per emocions no alliberades. Hem de tenir en compta que l’energia entra al cos per els aliments, l’aire i el sol. Gràcies a aquesta energia podem fer accions físiques, emocionals i mentals. Quan tot és així tot va bé però quan hi ha un conflicte o tenim un disgust si no ho alliberem parlant, cridant i plorant l’energia s’estanca i es converteix en un bloqueig energètic.

A nivell físic el bloqueig genera pressió als òrgans i aleshores s’inflamen, es debiliten i originen malalties, i si les cèl·lules que formen el bloqueig es fan grans poden alterar el seu ADN I provocar tumors, miomes i quistes.

En cas que hi hagin parts del cos que rebin menys energia i es tornin dèbils, com el sistema nerviós, quan la persona esta angoixada o nerviosa, el seu efecte serà el doble degut a la debilitat.Hem d’estar el més fort possible per afrontar les dificultats.

Els bloquejos energètics poden causar pors, inseguretat i manca d’autoestima i per això la persona es crea com una cuirassa provocant trastorns físics i emocionals. Quan desapareixen els bloquejos la persona s’allibera i torna a ser la de sempre.


Els principals bloquejos emocionals

1.      Cerebrals: Es localitza als lòbuls parietals. És la dificultat per expressar allò que   pensem o sentim. Provoca migranyes, mals de cap, vertígens. Pot derivar en depressions, dèficit d’atenció, hiperactivitat, insomni.
2.    Comunicació: Es localitza al coll. És la dificultat per expressar els sentiments. Afecta al sistema immunològic, problemes hormonals, cordes vocals, tiroides, timo. Deriva en inseguretat, manca d’autoestima…
3.      Plexe: Es localitza entre els dos pits. És la dificultat per expressar ressentiments. Deriva en problemes d’asma, al·lèrgies, alteració del sistema nerviós causant estrés i ansietat.
4.    Parella: Es localitza als fetge i vesícula biliar- Degut a les frustracions, desenganys, problemes de parella. Provoca inflamació del fetge, vesícula, colesterol, problemes digestius.
5.      Patern: Es localitza a la zona inguinal dreta. Degut a la manca d’entesa o conflictes amb el pare o per mort no superada.Provoca problemes hormonals i reproductors. Afecta als projectes de vida i el treball.
6.    Matern: Es localitza a la zona inguinal Esquerra. Son les mateixes dificultats que el pare. Provoca frigidesa, problemes hormonals i menstruals, bloquejos de creativitat, il·lusió e intuïció. Dificultat per mostrar efecte.
7.  Fills: Es localitza al pàncrees. Degut a la malaltia greu o mort d’un fill. Provoca problemes digestius, sistema immunològic, diabetis, depressions greus.
8.  Familiars d’arrel: Es localitza al mig ventre. Problemes que venen de d’infantessa o adolescència. Degut a  conflictes de convivència familiar, gelosia, bullyng a l’escola. Provoca problemes reproductors i hormonals, inseguretat, manca d’autoestima i timidesa.
9.   Familiars en l’actualitat: Es localitza al alt ventre. Degut a conflictes de convivència familiar, treball, escola. Provoca problemes digestius com hèrnies d’hiat, intoleràncies..
10. Impotència: Es localitza als ronyons. És la por, respecta a la feina, diners, escola..Provoca inflamació a les lumbars, problemes de ronyons, orina, bufeta, còlics, pedres.. El ronyo deixa de fabricar energia i produeix cansament, covardia, manca d’il·lusió..





 Teràpies de desbloqueig
1.      Cristaloterapia
2.      Gemoterapia
3.      Reiki

4.  Les constel·lacions familiars. Us recomano que visiteu aquesta web per fer les cosntelacions

                                                     www.guial.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario