lunes, 20 de junio de 2016

ELS POBLES MALEÏTS

En el nostre territori hi han cents de pobles que degut als sucesos paranormals que han succeït se’ls considera maleïts. La majoria estan abandonats. En aquest capítol coneixerem alguns d’ells. Començarem amb el primer que no es troba a Catalunya sino al sur de França.
1.      Rennes-le-château

Ja fa molts anys que va arribar-hi un rectó rural a l’església. Més tard es va restaurar i van trobar quelcom amagat. Ningú va saber el que era per`en poc temps va començar a viure com un milionari. Alguns diuen que va descobrir pergamins de Jesús de Nazaret, d’altres que hi havia un tresor del càtars. El més intrigant és que a l’entrada hi ha una figura d’un dimoni assegut en una cadira. Ara és el lloc perfecte per els buscadors de tresors.
Va fer el rectó un pacta amb el dimoni?
2.      La Mussara(Muntanyes de Prades)

És el lloc més misteriós de Catalunya amb desaparicions misterioses d’excursionistes que mai més s’ha sabut d’ells. El lloc sempre esta cobert per una espessa  boira. S’han donat casos d’espais temporals perduts(és la sensació d’haver estat al poble en minuts quan en realitat han passat hores). Hi ha indicis de rituals amb espelmes, animals...
També es produeixen anomalies magnètiques que provoquen marejos. Estranyes llums al cel amb visites d’hominoides.
Potser aquest poble és una porta cap una altra dimensió?


3.      Ochate(Castella i Lleó)

Aquest poble va estar afectat per una epidèmia i van morir moltes persones. Tantes que van ser enterrades al voltant del poble perquè ja no cabien al cementiri.
Allà s’han vist ovnis, han succeït estranyes desaparicions, es veuen ombres i psicofonies terribles.


4.      Belchite(Província de Saragossa)

En aquest poble van morir més de 6000 persones durant la guerra civil.Moltes psicofonies en recorden al horror de la guerra(armes, avions, campanades a l’església...) Es detecten presències arreu. També es veu un nen avocat al campanar.


5.      Marmellar(Tarragonès)

Allà hi van succeir 2 crims espantosos. Un d’ells relacionat amb un culta obscur. L’altra d’una 
noia que va ser obligada anar al poble i després va ser violada, assassinada i cremada. Diuen haver vist una dama blanca.
Es tracta potser de la noia assassinada?


6.      Jafra(Garraf)

Fa uns anys un nen va caure dins d’un pou que esta al cementiri. Molts asseguren haver vist l’ imatge del nen corrent pel poble. Aprop hi ha una casa on se senten plors, sorolls, cops, passos...i moltes psicofonies. També hi ha variacions fortes de temperatura.7.      Vallgorguina(Vallès oriental)

Hi ha un dolmen on es creu que es feia bruixeria. Es diu que les bruixes volaven amb les seves escombres fins el dolmen mentres repicaven les campanes. Aprop trobem una església sta Maria de Tapioles profanada per rituals.


8.      Rocafort(Bagues)

Aquí trobem fenòmens ufológics. S’han vist grans boles de llum que s’endinsen a les runes. Una persona abduïda va aparèixer en aquest poble sense saber on va anar ni que li va passar. Aquest home va voler fer una regressió hipnòtica però al final no es va atrevir.


9.      Viladellops(Olèrdola)

És un poble habitat on a l’entrada hi ha una ermita romànica dedicada a San Joan i segons documents data del s.X.
El lloc és enigmàtic amb una energia especial. A les ruïnes hi ha un esquelet en representació de les restes humanes que s’hi van trobar.
                        10.  Enmig del bosc aprop de Girona trobem una masia, Can Busquets. És un dels llocs més màgics d’Espanya. Els misteris l’envoltant. Psicofonies de plors de nens, veus que et conviden a marxar corrents del poble. Se senten tirs, probablement de la guerra civil. Una cosa curiosa és que quan s’acosten les motos es para el motor i quan s’allunyen tornen a funcionar. També apareixen personatges que mai han estat allà.


                           

                                    RITUAL PER LA NIT DE SANT JOAN

Per la bona sort

Deixar un recipient que no sigui de plàstic, amb aigua i sal i posar dins tots els amulets, anells, polseres, penjolls... durant tota la nit