lunes, 17 de octubre de 2016

FENÒMENS INEXPLICABLES AL LLAC BAIKAL

A la zona sur de Siberia es troba el llac més profund i antic del planeta, el llac Baikal. Es coneix com l’ull blau de Siberia o la Perla d’Asia. Allà succeeixen fenòmens inexplicables. El llac té 1680 mts de profunditat i una superfície de 636 Km de llarg i 80 km d’ampla. Conté el 20% d l’aigua dolça no congelada del món amb 25 milions d’anys d’antiguitat.
En aquest capítol explicarem tots els misteris:
1.      Misteriosa criatura

Els natius de Buriata anomenen a la criatura que han vist en aquest llac: Lusud-khan o usam-lobron khan, la seva traducció és El drac mestre de l’aigua. Diuen que sembla un peix esturió gegant, amb un gran morro i el cos molt allargat. També s’han d’altres criatures estranyes. De fet aquestes criatures ja estaven dibuixades en les parets dels penya-segats que estan aprop del llac i daten del segle 3 i 9 ac.
2.      Ovnis i sers extraterrestres

S’han vist al llac estranyes llums i suposades naus extraterrestres que sobrevolen el llac. La marina rusa cita nombrosos accidents i avistaments ovni. Els pescadors veuen llums suren al llac i per sota. D’altres veuen ovnis aterrant sobre l’aigua.

Un dels casos més estranys es va produir el 1982 quan uns submarinistes van assegurar haver vist uns humanoides vestits amb trajos platejats a uns 50 mts de profunditat. Després de que els van veure uns d’ells es van morir i els altres van quedar greument ferits.

El 1977 un submergible en una exploració científica i a 1200 mts de profunditat les llums del submergible es van apagar completament i de cop va aparèixer un raig de llum molt brillant que més tard va començar a parpedejar.

Qui era? D’on venia?
3.      Misterioses desaparicions

El 16 de juny del 2011 un vaixell anomenat Yamaha tripulat per 4 persones mai més va tornar a port. Expliquen que després de sortir del port va aparèixer una boira espesa que quan es va esvair  el vaixell  ja no hi era.
Què va pasar amb el vaixell i la seva tripulació?
Molts asseguren que el llac és la porta al infern, d’altres que tot és fruit dels remolins i miratges del llac perquè es veuen vaixells, trens, castells.. que desapareixen. Tot això amb l’afegit que hi han pertorbacions magnètiques.

És el resultat de forces naturals o és quelcom sobrenatural?
4.      Estranyes formacions de gel circulars

L’any 2009 van aparèixer enormes cercles de gel de 4 km de diàmetre durant els mesos més freds. Van ser vistos per astronautes de l’estació espacial internacional.
Per a molts els cercles son el resultat de l’activitat extraterrestre.Quines son les respostes al llac Baikal?