lunes, 22 de mayo de 2017

PLANTES QUE CUREN


Realment el món de la fitoteràpia és molt apassionant. En aquest capítol analitzarem una sèrie de plantes curatives que  moltes vegades poden ajudar i fins i tot substituir als medicaments.Amés sense efectes secundaris i sense perjudicar a la nostra salud. Com tots sabem l’excés de medicaments ens estan matant.
1.      Ruda: És ideal per la circulació de la sang i la digestió. I com regulador hormonal de     l’aparell genital femení.
2.      Perilla o shiso: Per les alèrgies, anisakis. És anticancerigena, antiinflamatòria i per àcids grassos omega 3.
3.       Marihuna o cannabis: S’ha demostrat que és bona per tractar l’esclerosi.
4.    Hipèric o herba de sant Joan: Substitut natural del diazepam i prozac.Per la depressió, ansietat, cansament, pèrdua de gana i dificultats per dormir. Actua sobre el sistema nerviós i digestiu. Regulador de les regles de les dones.
5.  Kalanchoe: Antiinflamatòria, cicatritzant. Per tractar les ferides profundes i gangrenades. Per infeccions i cremades. Per la remissió del càncer, reumatisme, hipertensió, còlics renals, diarrees, esquizofrènia, crisis de pànic. Si la col·loquem a l’habitació on dormim genera oxigen.
6.   Lepidio: Dissol pedres del ronyó. És analgèsic i antiinflamatòria per la ciàtica. Antifúngica, contraceptiva, antidiabètica, diürètica, tònic estomacal.
7.     Artemisia: Contra les Febres de la malària i dengue.Per el càncer de pulmó, pròstata, leucèmia.
8.      Cuajaleche: Per afeccions de gola, tiroides, càncers de boca, llengua i pell.
9.      Llantén major: Per afeccions pulmonars i amb cataplasma és efectiu pel càncer de pell i llagues. Calma picades d’abella, serps i d’altres.Regenera la flora intestinal.
10.  Cua de cavall petita: Especial per la gent gran. Potent diürètic. Reminalaritza els osos i cartílags i evita l’osteosporosi.Junt amb l’hipèric s’usa per la pèrdua de memòria i arteriosclerosi.
11.  Milenrama: Per problemes de l’aparell genital femeni.Regula la menstruació, dolors de regla, quistes ovàrics, miomes, migranyes, almorranes.
12.  Celidonia o verruguera: Desfar les verrugues.Barrejada amb l’ortiga i saúc va bé per la leucèmia. També fa remetre el càncer de pell i aplicant la sàvia de la planta varis cops al dia a les parpelles reforça els ulls, redueix cataractes, degeneració macular.
13.  Ortiga: Per la manca de ferro, Depuració de la sang, anèmia, leucèmia, pàncrees, gota i àcid úric.
14.  Panicol: Depurativa, diürètica, expectorant i regula la menstruació.
15.  Epilobi de flor petita: Pot curar càncer pròstata e inflamació de les vies urinàries
16.  Dents de lleó: Diürètica, regenera el fetge i per tractaments per la leucèmia.
17.  Calèndula: Càncer, colitis, infeccions bacterianes i de pell.
18.  Farigola: Bacteriològica, antitumoral, potencia el sistema immunològic. Per refredats i gastritis.
19.  Romani: Vigoritzant, evita la caiguda del cabell. Calma l’ inflamació causada per cops. Bactericida i hepàtica.
20.  Card marià: Cura el fetge i pàncrees. Per la cirrosis, fetge gras, pedres al ronyó, vesícula biliar. És antidiabètic, millora el colesterol i sida. Per la recuperació de les ressaques per alcohol.
21.  Menta gatuna: Sedant. Els gats es relaxant quan s’hi acostant. El seu oli essencial serveix per rebutjar puces i mosquits. És digestiva i tracta la bronquitis.

22.  Stevia: Una planta fantàstica sobretot per el diabètics.Regula la glucosa en sang. Hipotensor, cardiotònic, antioxidant, bactericida, per fongs com la càndida, diürètica, ajuda absorció de grasses, antiàcids. Millora la resistència per els grips i refredats. És cicatritzant, bactericida. També per cremades i ferides.


                     Podeu buscar la planta que vulgueu visionar desde aquest enllaç                                    

                                                

                                                          www.google.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario