lunes, 8 de mayo de 2017

EL MMS


El MMS és una solució mineral d’òxid de clor i molts terapeutes la recepten com a complement dietètic sense fer-ho públic. De fet s’utilitza a hospitals a hospitals de l’África, Suïssa o Japó. I just aquí a Espanya esta prohibit. Sembla ser que els interessos de l’industria farmacèutica esta atacant aquest producte perquè s’obté del clor sòdic, no es pot patentar i amb bastants coneixements es podria fer a casa

Es va descobrir el 1996 quan Jim Humble el 1996 durant una expedició a la selva va contraure la malària i en un intent de potabilització de l’aigua va utilitzar clor sòdic diluït. Al cap de poc temps es va curar i el virus va desaparèixer de la sang. Quan ho va fer públic va d’haver emigrar de EEUU a Mèxic per les pressions que rebia. Va escriure un llibre titulat”El miraculós suplement mineral del s XXI i el va difondre gratuïtament per Internet. Actualment té 80 anys i continua ajudant amb la malària. Ell també va assegurar que es podia tractar també el sida, hepatitis A,B,C, malària, herpes, tuberculosis, molts càncers, grip A, cremades, èczemes, herpes, picades d’insectes, depressions..

El MMS conté 2 components barats: clorit sòdic diluït en aigua a un 28% i un àcid dèbil (àcid cítric, vinagre, llimona). Es combinen en quantitats petites(1 gota cada dia). Pasades dues hores el diòxid de clor es converteix en aigua i sal de taula. Però abans que això passi, desprès de 1 o 3 minuts d’haver realitzat la barreja se li afegeix aigua o suc de poma i ho bevem. Aquesta barreja genera un gas que es un potent desinfectant intern que mata tots els patògens quan s’allibera a l’estómac i viatge a través de la sang destruint les bactèries. Després s’expulsen per la pell, ronyons o còlon i no té efectes secundaris.

Les dosis dependran de la malaltia, per exemple per la malària serien necessàries 15 gotes diàries. Els que estan en contra del MMS diuen que el diòxid de clor és semblant al llegiu, encara que la seva composició química s’assimila més a la sal de taula.
Alguns nutricionistes ho recomanen per la salut en general i en especial en temes digestius, artrosis, tendinitis, fibromialgia, inflamacions… i potencia el sistema immunitari.
No hi cap estudi que demostri que el MMS sigui un frau o no tingui propietats que se li otorguen.


Malgrat la seva efectivitat es considera il·legal arrel de que el any 2010 després d’una denuncia a Canada que no es va demostrar que estès relacionada amb el MMS van tancar webs, blocs… A Espanya s’ha declarat il·legal malgrat que hi han testimonis de grans curacions. La causa realment és que és barat , potser massa barat la seva elaboració i producció.
Per exemple: Amb 4 ml es pot curar una persona de malària amb 1 eur per persona al dia o amb 100 eur es pot mantenir durant 1 any el tractament d’una persona amb càncer.
Alguns investigadors diuen que es poden substituir més de 4000 medicaments farmacèutics.
Fa pocs dies s’ha conegut la noticia que la UE ha autoritzat el MMS per el tractament de l’ELA . Amés la creu roixa de Uganda ha aconseguit amb MMS controlar la malaria en tant sols 4h amb 100% d'efectivitat, sense efectes secundaris i quasi gratuitament.
  

                                                





RECEPTA

Per fer una depuració
-2 l d’aigua
-1 llimona
-1 cogombre
-10 fulles menta

Rentar bé el cogombre i la llimona i tallar en trossets
Els aboquem dins una gerra i afegim fulles de menta
Després omplim la gerra amb 2 l d’aigua tèbia i ho posem a la nevera
Beure 2 cops/dia durant 15 dies i repetir cada 2 mesos.


Durant la depuració és important eliminar grasses, sucres, làctics i farines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario