lunes, 29 de mayo de 2017

ELS ORIGENS EXTRATERRESTRES DE L’HUMANITAT


Aquest és una gran misteri que va investigar el rus Zecharias Sitchin que va descobrir unes tauletes d’argella que pertenyien a la civilització dels sumeris, acadics, babilónics, camanees i els gerolifics egipcis i part de l´antic testament  i a partir de tot això va crear una teoría que potser per molts de nosaltres descabellada.


                                                         




Va deduir que els textes mesopotàmics que expliquen la creació del nostra planeta no defereixen de les explicacions que podem trobar a la Gènesis(El primer llibre de la Torà, bíblia hebrea i l’antic testament cristià)

Afirmava que l’ humanitat va ser creada per sers extraterrestres amb ingeniería genètica. Va defensar l’idea que existia un 10è planeta dins el sistema solar que els Sumeris anomenaven Nibiru. Aquest planeta tindria una òrbita que li faria agrupar-se a la terra cada 3600 anys. Es deia que havia xocat amb Tianat, un planeta entre Júpiter i Mart i d’aquest xoc es va crear el planeta terra i que Nibiru estava atrapat dins el sistema solar. Al planeta Nibiru hi havien uns sers extraterrestres anomenats Annunaki, personatges que els sumeris consideraven com un Déu. Annunaki significava” Aquells del cel que a la terra van venir”. El sr. Zacharias deia que van començar els seus viatges a la terra fa 450.000 anys i tornen quan el seu planeta es troba aprop del nostra a 3600 anys.



                                                 





Segons les traduccions de les tauletes d’argella fetes per el sr. Zacharias la 1era visita a la terra va ser per venir a buscar or per poder escampar-lo a l’atmosfera del seu planeta per escalfar el seu clima tant gèlid.
Van fer numbroses explotacions a l’África i a llavors es va alterar genèticament”l’homo erectus” amb el seu propi ADN per transformar-lo en “homo Sapiens” i utilitzar-lo com ajudant per extreure or de les mines.

Llavors Eriki , soberà de Niburu base el que va proposar la creació de l’home perquè els ajudessin. Després de molts experiments es va col·locar un òvul d’una femella de “Homo erectus” dins un recipient d’argella i es va barrejar amb partícules d’ADN procedents dels Annunaki.Un cop fecundat l’òvul es va insertar a la matriu del Ninki. Més tard va donar a llum un nen sense pel el cos i que podia parlar. Li van dir Adanics. A través de les matrius d’altres femelles Annunaki van néixer més humans, però la final van optar per crear una femella humana de nom Tiannat. Malgrat tot van veure que ni Adonis ni Tiannat es podien reproduir per així perpetuar l’espècie humana. Llavors Ningishzilda, fill de Enki va esperar que els seus pares estesin adormits per extreure-lis la seva essència de vida de les seves costelles per insertar-les a Adamis i Tianat. D’aquesta manera els humans van poder reproduir-se entre ells sense els Annunaki. L’ humanitat va anar creixent .


                                                  



La qüestió és : Què hi ha de cert amb tot això?



Fenòmens ovnis


El nostre ministeri de defensa ha publicat 80 informes desclassificats amb 1900 pàgines d’expedients ovni a tot Espanya, incloent-li 4 avistaments a Galicia entre els anys 1966-1993.
La comunitat amb més avistaments és Canàries. El primer va ser el 1962 a San Javier (Murcia).
A nivell mundial son 18000, la majoria a EEUU

           
               

            ENS INVADIRÀN ALGUN DIA?



No hay comentarios:

Publicar un comentario