miércoles, 7 de junio de 2017

NOU  ATAC A LES TERÀPIES NATURALS

Fa uns mesos que un partit polític espanyol va presentar al congrés de diputats una preposició no de llei on demanava que els metges denunciessin als seus companys que exercissin tota la pràctica allunyada de l’evidència científica. És a dir trair a un company de professió. Per contra i de forma curiosa la O.M.S pretén que entre el 2014-2023 s’integrin les teràpies naturals als sistemes nacional se salud de cada país perquè consideren que son molt importants i eficaces.
Esta més que comprovat que la medicina convencional i la natural poden conviure perfectament i son complementàries i no substitutives. Pensem que a Espanya moren més de 400.000 persones cada any i 104.000 de càncer.
La qüestió és que hi ha una pressió molt gran de les farmacèutiques sobre els governs.Legislacions dels països de UE

A la UE tenen legislació 19 països de 39. D’aquets 11 tenen una llei especifica i 8 ho tenen inclòs directament. A Bèlgica es reemborsa desde 1997 alguns tractaments d’homeopatia. A França es reemborsen els tractaments d’homeopatia i acupuntura. A Suiza desde el 2009 esta inclòs al sistema de salud. A Portugal de desde 2013 esta inclosa l’homeopatia, neuropatia, medicina herbal, osteopatia, quiropràctica i acupuntura.
En xifres de metges a la UE hi han 145.000 metges i 160.000 terapeutes(no metges). El mètode més utilitzat és l’acupuntura i l’homeopatia.                                                     
Efectivitat

És evident que no hi ha cap medicina infalible i que cadascuna dona la millor solució possible perquè les persones puguin superar les malalties.Al llarg del temps s’han fet infinitat d’estudis. A continuació examinaren un d’ells:
Sobre unes 2500 persones tractades amb la medina convencional els resultats van ser:
·         13% beneficiosos
·         23% algo beneficiosos
·         8% beneficiosos
·         6% poc beneficiosos
·         4% ineficaços i perjudicials


Llavors és molt probable que si haguéssim complementat les dues medicines potser els resultats haurien sigut diferents
El gran negoci de les farmacèutiques

Les previsions de la població per el 2050 son que la població arribarà a 10.000 milions de persones amb una esperança de vida de 76 anys i amb un envelliment de la població altíssim.                                                       
QUI GUANYA MÉS AMB AQUESTES PREVISIONS? DONCS LES FARMACÈUTIQUESEn el ránking nacional d’empreses les farmacèutiques ocupen la 8ª posició amb vendes amb 23.100 milions d’euros. Exemples:
1.      Almirall: més de 540 milions beneficis
2.      Jannsen: més de 700 milions beneficis
3.      Merck: més de 700 milions beneficis
4.      Pfizer: més de 925 milions beneficisEl 2014 a la llista Forbes les primeres 1000 empreses del món son farmacèutiques amb vendes de 1090 bilions de dólars.


El 2015 les farmacèutiques van pagar més de 230 milions d’euros als metges amb patrocinis, honoraris, viatges, col·laboracions i manutenció.PODEM ENTENDRE MIILOR PERQUE ELS GOVERNS ATACAN A LA MEDICINA NATURAL?
QUI ELS PAGA?El negocis que mouen el món i els més lucratius son: L’armament, la prostitució, les drogues i les farmacèutiques.