MALALTIES NEURODEGENARATIVES
Malauradament les malalties degenenaratives van en augment principalment degut
a que les persones cada vegada viuen més anys i això provoca que apareixien més
malalties. També hi ha han altres factors com la contaminació, l’alimentació,
el tipus de vida que portem…
Una de les malalties que esta
augmentant i molt és l’alzehimer . Avui parlarem d’uns nous descobriments que
poden ajudar a aquestes persones. Un grup de científics espanyols asseguren que l’oli de
coco verge pot ajudar a millorar les funcions cognitives dels malalts,
administrant durant 21 dies 40 ml diaris d’aquest oli s’han obtingut grans
resultats.
El consum d’aquest oli fa
augmentar ràpidament l’energia orgànica potenciant la regeneració. Hem de tenir
en compte que la grassa d’aquest oli ja esta present a la llet materna.
D’on podria venir aquesta malaltia
Segons les darreres
investigacions podria ser degut al dèficit d’insulina al cervell, ja que sense
ella les neurones no poden obtenir la glucosa suficient i es moren o es
deterioren. Aquesta teoria s’explica perquè la gran part de persones que tenen
la malaltia son diabètics i perquè els primers sintomes son la pèrdua
accelerada de memòria. Per exemple al EEUU el 80% de persones que pateixen
alzehimer tenen la diabetis tipo 2.
Els resultats de l’estudi que
veurem a continuació s’ha fet amb 44 persones d’entre 65-85 anys que prenien 40
ml al dia( 20 ml mati i 20 ml migdia) durant 21 dies d’oli de coco.
Resultats
·
68,38% van millorar l’orientació
·
50% van millorar el cálcul-concentració
·
29,75% van millorar la construcció del
llenguatge
·
24%
van millorar la memòria
·
14% van millorar la fixació
L’administració de l’oli va ser
una injecció directament a la boca.
Però una de les coses
sorprenents, apart de les grans propietats d’aquest oli és que el coordinador
de l’equip que va fer les investigacions és el doctor José Enrique de la Rubia
Orti(TItulat de fisiopatología de l’universitat Europea de València i professor
agregat de farmacologia de l’universitat catòlica de València)
Un metge que investiga les possibilitats terapèutiques dels productes
naturals?. No és això sorprenent després dels continus atacs contra aquest
medicina?
Propietats de l’oli de coco
1.
És l’únic oli vegetal que no es rovella
al escalfar-lo. Per això és ideal per fregir
2.
És antimicrobià, antioxidant i
antiinflamatori
3.
Millora l’absorció de les vitamines,
minerals, aminoàcids i altres àcids grasos.
4.
Augmenta el nivell d’energia potenciant
el metabolisme.
5.
No augmenta el colesterol i triglicèrids
6.
Ajuda al cervell en casos d’alzehimer,
parkinson, esclerosis múltiple, ELA. També és beneficiós pel cor, ronyons,
pàncrees, còlon
Poden trobar també el coco
rallat, llet de coco i en molts productes de cosmètica. El coco rallat porta
molta fibra, minerals i vitamines. La llet porta hidrats de carboni, proteïnes,
grasses, no conté lactosa i és baix en contingut de sucre.
Aliments rics en antioxidants per prevenir l’alzehimer
·
All
·
Oli d’oliva
·
Cacau
·
Cebes
·
Cítrics
·
Espinacs
·
Bledes
·
Fruits secs
·
Pomes
·
Llegums
·
Té verd
·
Tomàquets
No hay comentarios:
Publicar un comentario