lunes, 12 de junio de 2017

MALALTIES  NEURODEGENARATIVES


Malauradament les malalties  degenenaratives van en augment principalment degut a que les persones cada vegada viuen més anys i això provoca que apareixien més malalties. També hi ha han altres factors com la contaminació, l’alimentació, el tipus de vida que portem…

Una de les malalties que esta augmentant i molt és l’alzehimer . Avui parlarem d’uns nous descobriments que poden ajudar a aquestes persones. Un grup de  científics espanyols asseguren que l’oli de coco verge pot ajudar a millorar les funcions cognitives dels malalts, administrant durant 21 dies 40 ml diaris d’aquest oli s’han obtingut grans resultats.

El consum d’aquest oli fa augmentar ràpidament l’energia orgànica potenciant la regeneració. Hem de tenir en compte que la grassa d’aquest oli ja esta present a la llet materna.



                                                      




D’on podria venir aquesta malaltia

Segons les darreres investigacions podria ser degut al dèficit d’insulina al cervell, ja que sense ella les neurones no poden obtenir la glucosa suficient i es moren o es deterioren. Aquesta teoria s’explica perquè la gran part de persones que tenen la malaltia son diabètics i perquè els primers sintomes son la pèrdua accelerada de memòria. Per exemple al EEUU el 80% de persones que pateixen alzehimer tenen la diabetis tipo 2.
Els resultats de l’estudi que veurem a continuació s’ha fet amb 44 persones d’entre 65-85 anys que prenien 40 ml al dia( 20 ml mati i 20 ml migdia) durant 21 dies d’oli de coco.




                                                  





Resultats
·         68,38% van millorar l’orientació
·         50% van millorar el cálcul-concentració
·         29,75% van millorar la construcció del llenguatge
·         24%  van millorar la memòria
·         14% van millorar la fixació


L’administració de l’oli va ser una injecció directament a la boca.
Però una de les coses sorprenents, apart de les grans propietats d’aquest oli és que el coordinador de l’equip que va fer les investigacions és el doctor José Enrique de la Rubia Orti(TItulat de fisiopatología de l’universitat Europea de València i professor agregat de farmacologia de l’universitat catòlica de València)


Un metge que investiga les possibilitats terapèutiques dels productes naturals?. No és això sorprenent després dels continus atacs contra aquest medicina?





Propietats de l’oli de coco
1.      És l’únic oli vegetal que no es rovella al escalfar-lo. Per això és ideal per fregir
2.      És antimicrobià, antioxidant i antiinflamatori
3.      Millora l’absorció de les vitamines, minerals, aminoàcids i altres àcids grasos.
4.      Augmenta el nivell d’energia potenciant el metabolisme.
5.      No augmenta el colesterol i triglicèrids
6.      Ajuda al cervell en casos d’alzehimer, parkinson, esclerosis múltiple, ELA. També és beneficiós pel cor, ronyons, pàncrees, còlon


Poden trobar també el coco rallat, llet de coco i en molts productes de cosmètica. El coco rallat porta molta fibra, minerals i vitamines. La llet porta hidrats de carboni, proteïnes, grasses, no conté lactosa i és baix en contingut de sucre.





Aliments rics en antioxidants per prevenir l’alzehimer
·         All
·         Oli d’oliva
·         Cacau
·         Cebes
·         Cítrics
·         Espinacs
·         Bledes
·         Fruits secs
·         Pomes
·         Llegums
·         Té verd
·         Tomàquets


No hay comentarios:

Publicar un comentario