lunes, 5 de marzo de 2018


LES ÀNIMES PERDUDES


He volgut recuperar un capítol del mes de Febrer del 2012 perquè sembla que cada cop més succeeixen fenòmens inexplicables al món. Aquell capítol el vaig titular “no estem sols”. Per a moltes persones aquest tema resultarà xocant, incomprensible o senzillament absurd o irreal però us puc assegurar que és ben real per totes les experiències que he anat recopilant durant molt de temps de persones que m’han explicat coses que estan fora de la lògica racional. Aquets sucesos no se solen explicar per la vergonya que podem sentir en vers als altres o la por de que ens prenguin com a bojos. Per entendre tots aquets fenòmens s’ha de tenir una ment molt oberta i disminuir el nivell de incredulitat que existeix.

Si mirem de recordar els nostres familiars( avis, rebesavis…) entre totes les coses que ens explicaven una d’elles estava relacionada en el fet que era necessari protegir i netejar les cases dels mals esperits. Llavors llençaven sal per tota la casa i fregaven el terra amb aigua i plantes com ruda i sempre desde el fons de la casa i cap fora a la porta d’entrada i llençar l’aigua al WC. Aquestes son solucions que es poden utilitzar en l’actualitat.



Perquè les ànimes no fan el seu camí?

Quan una persona es mor l’ànima deixa el cos i se’n va a un altra dimensió o estadi . Almenys això seria seguir el camí correcte, però moltes vegades es queden entre nosaltres i és quan tenim els problemes.
Podríem dividir les ànimes en tres nivells o estadis:
1.      Dèbils: Es queden atrapades entre nosaltres per amor i es resisteixen a marxar. El que fan és jugar per cridar l’atenció com apagar o encendre llums, canviar les coses de lloc, amagar coses, pujar o baixar persianes, cortines….
2.      Més energètiques: S’aprofiten  de les persones amb molta energia o en poca energia. No som conscients que les portem.
3. Malèfiques: Son molt perjudicials. Son necessaris exorcistes per treure-les del cos. La transformació de la persona quan es porten és molt acusada i poden fer coses anormals ja que no son ells sense poder controlar-se.


                              





                                        






                                        




Síntomes que ens roben l’energia

Un cop descartades causes mèdiques després de fer moltes proves i no arribar a cap diagnòstic les causes podrien ser les següents. Les ànimes s’introdueixen a la persona per l’esquena al chakra mig, pel coll i l’espatlla.
1.      Malalties rares que no responen a tractaments mèdics convencionals.
2.  Malestar en tot el cos, decaïment general, debilitat o manca d’energia.
3.   Dificultats absurdes per aconseguir l’èxit, ensopegar en tot el que comencen
4.      Rebuig sobtat de familiars i amics
5.      Manifestacions de fenòmens malignes, negatius al nostre voltant, la llar, negoci
6.      Fracassos continus en l’amor sense causa aparent.
7.      Fenòmens malignes, negatius al nostre voltant, la llar, negoci
8.      Fracassos continus en l’amor sense causa aparent.
9.    Pèrdues continues de diners en despeses inexplicables, fracassos en els negocis i contratemps en tot.
10.  Mals de cap, pes a l’espatlla i la nuca, insomni, somnis freqüents, nerviosisme.
11.  Mal humor i atacs de ràbia.



Llocs on en poden agafar més les ànimes
·         Geriàtrics
·         Cementiris
·         Hospitals
·         Presons
·         Centres comercials


Més energia, més sensibilitat més possibilitat d’agafar ànimes.



                                                     



Cóm ens podem netejar o protegir


Els símbols de tipus religiós com creus o àngels ja siguin de materials o fotografies. En casos greus fer neteges espirituals. Y en caso extrems les persones han de cambiar de vivenda si no funcionen les neteges. El resar també és un bon protector per les males energies i té un gran poder. Els animals com els gats son un gran protector per les energies negatives tant per els espais com per les persones.




RECEPTA

Netejar les males energies

Agafar un got i omplir-lo amb fulles de julivert, una cullerada de sucre, canyella en pols. Afegim aigua i ho col·loquem a cadascuna de les habitacions de la casa durant 5 dies.


No hay comentarios:

Publicar un comentario