jueves, 30 de abril de 2020


EL MMS

En l’actualitat s’està parlant molt del MMS, hi ha molts seguidors i també molts detractors. La qüestió és si sabem realment què és i quins son els seus efectes sobre la salut. En aquest capítol ho analitzarem.
Aquesta substància  s’utilitza en hospitals de l’Àfrica, Suïssa, Japó i Andorra amb resultats molt positius.


Què és

La majoria de persones creuen que és llegiu, però això no és cert. EL MMS conté una fórmula amb clorit de sodi al que s’afegeix àcid clorhídric per activar-lo i transformar-lo en diòxid de clor.

El descobridor va ser Jim Humble l’any 1996. Ell era ingenier de mines i durant una expedició a la selva de Guiana tot l’equip ca contraure la malària  i per potabilitzar l’aigua van utilitzar oxigen estabilitzat(clorit sòdic diluït al 3.5%). I sorprenentment als pocs dies estaven curats i el virus havia desaparegut de la sang.

Dos anys més tard van comprovar que el clorit sòdic diluït amb aigua al 28% i l’àcid clorhídric en petites proporcions es formava un gas anomenat diòxid de clor i dos minuts després d’haver realitzat aquesta barreja s’afegia aigua i ja es podia prendre.

Llavors Jim Humble va voler donar a conèixer aquest gran descobriment a la Guiana però va se engarjolat .També el va introduir a l’Àfrica e Hispanoamèrica per tractar la malària però com sempre les farmacèutiques el van frenar. Ho va intentar a EEUU però sense sort. Al final va anar a Mèxic per continuar les investigacions i més tard va escriure un llibre anomenat “El miraculós suplement mineral del s XXI.



                                                

                                                                 Jim Humble



Cóm funciona

El diòxid de clor genera un efecte desinfectant que elimina els patògens del cos de forma selectiva protegint les bactèries útils i cèl·lules sanes i enforteix el sistema immunitari.
Un cop ingerit s’allibera a l’estómac i entra a la sang buscant el terreny àcid i destruint les bactèries, virus i oxidant els paràsits i fongs.
Neutralitza per oxidació els metalls pesats i tots els microorganismes sense vida son expulsats a través de la pell, ronyons i còlon. Al final del procés el diòxid de clor s’elimina en forma de sal comú i aigua.

                                             


Dosificació

Els experts recomanen començar ½ hora abans dels àpats o ½ hora després. 2 gotes activades amb àcid cítric 3 cops al dia. No es recomana prendre més de 15 gotes diàries. El tractament ha de durar entre 2 i 4 setmanes depenent de la gravetat de la malaltia. En casos de malària son necessàries 15 gotes en 2 preses separades per 4 hores.
En casos de grips o pandèmies sense símptomes es poden prendre 1 gota 3 cops al dia.
El seu descobridor assegura que també es pot utilitzar pel sida. Hepatitis A, B ,C, tuberculosis, grip A, depressions i varius tipus de càncer. Com a us tòpic per eccemes, herpes, picades d’insectes o ferides que no cicatritzen bé. I no té efectes secundaris.



                                           


Al Japó el seu efecte s’ha provat amb ratolins per tractar virus grip A i l’eficàcia ha sigut del 100%.

A Suïssa es va provar per la sida i la malària i la majoria es van curar.

A EEUU s’ha provat en peus diabètics i els resultats han sigut excel·lents per cicatritzar les ferides.

A Nicaragua s’ha provat en malalties com el càncer, fibromiàlgia, reumatisme, colitis..

A Mèxic s’ha tractat la malària, dengue, tuberculosis, grip, pneumònia, hepatitis A,B,C, sida, càncer amb grans resultats.

La odontòloga espanyola Eva Serra l’ha aplicat en aftes, estomatitis aftoses, malalties periodentals.. per accelerar la cicatrització, prevenir infeccions i eliminar molèsties amb grans resultats.



En conclusió el MMS funciona però és un producte massa barat i no interessa a les grans farmacèutiques ja que eliminaria uns 4000 medicaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario