lunes, 20 de abril de 2020


LA SALUD I LA TECNOLOGIA 5G


Desde fa 3 anys científics  i metges de 36 països estan avisant dels efectes greus d’aquesta tecnologia per la salut i el medi ambient per el increment de camps electromagnètics.

El principals motius dels seus efectes perjudicials son deguts a que només és efectiva a curta distància i es transmet malament a través del material sòlid. Per això requerirà de moltes antenes noves i molts milions de connexions per el internet de les coses(neveres, rentadores, càmeres de vigilància, cotxes....)

Els efectes nocius ja estan provats gràcies a 230 científics de més de 40 països. Els efectes a curt o llarg plac son el càncer, estrès cel·lular, augment radicals lliures, danys genètics, dèficit aprenentatge i memòria, canvis del sistema reproductiu, trastorns neurològics...


Estudis

El major estudi del món realitzat per el programa nacional de toxicologia de EEUU mostra un augment de la incidència de càncer cerebral i cardíac en animals exposats a altes dosis de radiació.

La OMS també va concloure el efecte negatiu del excés de radiacions derivades de la telefonia mòbil entre d’altres.

Les persones amb hipersensibilitat electromagnètica pateixen cefalees, dificultats de concentració, problemes per dormir, depressió, fatiga...

El codi d’ètica mèdica de Nuremberg (1949) especifica que qualsevol experiment que demostra que hi pot haver un risc per el ésser humà no es pot realitzar , fent referència a la tecnologia 5G.


                                               






Tecnologia 5G

Si fem una comparativa de les altres tecnologia mòbils que hi ha actualment entendrem millor que significarà la implantació del 5G
1.      4G
Velocitat 200 mbps      Latència 100 milisegons
2.      4G plus
Velocitat 1200 mbps    Latència  20 milisegons
3.      5G
Velocitat 10.000 mbps  Latència 1-2 milisegons


Els camps electromagnètics causen disfunció mitocondrial que son errades congènits el metabolisme energètic i augmenta el risc i empitjorament de les malalties crónicas i degeneratives.

Quan el cos no crema la grassa com a combustible produeix una destrucció del ADN. Proteïnes cel·lulars i membranes.

Malauradament existeix un projecta anomenat Starlink de Elon Mask que inclou desplegar 42.000 satèl·lits al voltant de la terra, cobrint tot el planeta amb 5G.


                                    




                                            

De moment l’únic país que ha paralitzat la implantació del 5G indefinidament és Suïssa. I les darreres noticies al nostre país diuen que fins l’any vinent no es començarà a notar la implantació. De fet ja s’estan comercialitzant mòbils amb aquesta tecnologia.



                                      



LA MEVA REFLEXIÓ ÉS:

EL PLANETA JA ESTA MOLT CASTIGAT.

CAL MÉS CÀSTIG ENCARA? 

ÉS NECESSARI? 

ES QUE NO ESTIMEM LA VIDA?

ES QUE NO ESTIMEM EL PLANETA?. 

NOMÉS N'HI HA UN I SI NO EL CONSERVEM JA SABEM LES 

CONSEQÜÈNCIES.

No hay comentarios:

Publicar un comentario