lunes, 6 de abril de 2020


EL MÈTODE SILVA


El nom prové del seu fundador José Silva que va morir el 1999. Aquest mètode fomenta pràcticas que desequilibrant la ment.


Què és

El mètode consisteix en un conjunt de tècnicas que desenvolupen les capacitats innates però sense exercitar, que té l’ésser humà. Aquestes capacitats podran ajudar a les persones a resoldre problemes de la vida quotidiana millorant la qualitat de vida.


En què consisteix

Mitjançant uns exercicis mentals ordenats de forma progressiva, en estat de relaxació, la persona aprèn a mantenir-se conscient i controladament a nivell de consciència més profunds(subconscient) desenvolupant una capacitat d’autocontrol per utilitzar-lo més tard i aplicar-lo a la vida diària , sense ningú que els guiï.

                                              


Cóm funciona

El cervell emet ones elèctricas (beta, alfa, theta i delta). Existeix una relació entre les ones cerebrals i els estats mentals i activitats que desenvolupa l’ésser humà.

Si una persona esta conscient i actua amb els sentits físics predominen les ones beta. Per contra Alfa és una freqüència més baixa i energètica que beta i esta relacionada amb el subconscient on es troben les capacitats creatives del home.

El mètode ensenya a alterar la freqüència cerebral per poder estar conscient, produint més alfa a voluntat i utilitzar les seves possibilitats


                                                     


Capacitats de les ones alfa

Apart de la creativitat també estan relacionades  amb la capacitat de relaxació i descans, acceleració de la teràpia i tranquil·litat amb la recuperació d’energia que normalment obtenim a través del somni, amb la memòria, la concentració, la imaginació, la intuïció, la meditació....


Què podem sanar amb aquest mètode
1.      Problemes de salut
Corregir malalties psicosomàtiques, eliminar i evitat dolors de cap(tensió., migranya),llagues i males digestions, l’estrès. I mantenir un bon estat d’ànim i dormir bé sense medicaments.
2.      Concentració i memòria
Millorar amb els estudis per aprendre millor.
3.      Hàbits i vicis
Fumar, menjar i beure en excés. Hàbits de desorganització personal.
4.      De personalitat
Millorar l’actitud positiva
5.      Relacions humanes
Tècnicas per solucionar problemes i aplicar-les


Si no tenim problemes actua de forma preventiva mantenint una bona salut , equilibri emocional i estabilitat en les relacions. I es apta per qualsevol persona.





No hay comentarios:

Publicar un comentario