jueves, 17 de septiembre de 2020

 

EL SIGNIFICAT ESPIRITUAL DE LES PLOMES

Segur que molts de nosaltres al llarg de la vida ens hem trobat plomes que apareixen de forma inesperada sense cap ocell aprop i ens hem preguntat el motiu.

Les plomes son un missatge del nostra àngel de la guarda o guia espiritual. És possible que sigui una senyal del nostra ser estimat que ja no esta entre nosaltres.


                                                                  


 


                                           


                  

Segons el color de la ploma podem esbrinar la senyal que ens vol transmetre:

1.      Blanca: Significa que els àngels i guies estan al costat nostra en aquell moment. És   un símbol de purificació, espiritualitat, protecció i pau.

2.   Blava: Significa que les capacitats psíquiques i espirituals ens ressalten. Se’ns crida perquè treballem junts amb la llum del univers. Símbol de salut i pau.

3.    Verda: Significa sanació per un mateix i els sers estimats o per alguna situació que necessitem sanar. Simbolitza els creixement, la fertilitat i els diners.

4.    Groga: Ets afortunat perquè tot allò que esta pensant o projectes que estem emprenent van endavant.

5.    Gris: Estàs passant per un període turbulent. Aquest color indica que estiguis tranquil i confiant perquè això pesarà. Símbol de pau i neutralitat.

6.      Morat: Tens persones al teu voltant disposades a ajudar-te però és necessari que t’obris i expliquis cóm ho poden fer. No s’ha de tenir por i ens hem de sincerar.

7.      Rosa: L’amor esta en camí. L’amor potser per millorar les relacions de família.

8.      Negre: Estàs despertant a noves experiències, formes de pensar i sentiments.

9.      Vermella: S’ha de tenir fe perquè el regal espiritual esta en camí. Has demanat un desig amb tanta força que ha decidit regalar-te’l. Símbol de coratge, valor, vida i bona sort.

10.  Puntejada: Necessites deixar, perdonar, netejar, alliberar-te i viure el present. Sents un pes a la teva espatlla, has d’alliberar el teu passat.

11.  Marró: No es un bon moment per prendre decisions importants, aclarar sentiments o cambiar situacions. Tingues fe que les noves idees arribaran.

12.  Blanca i negre: Vindrà un canvi molt gran en positiu. Símbol de la unió i protecció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario