jueves, 3 de septiembre de 2020

 

LA RESSONÀNCIA SHUMMAN

Darrerament hi han noticies que diuen que aquest mes de setembre s’ha incrementat l’energia del vent solar i la vibració de la terra i això afecta a les persones a nivell de marejos, picors, ansietat, sistema nerviós, tos, pesadesa, estómac, inflors…


Però què significa l’augment del vent solar i de la vibració de la terra?

Desde principis d’aquest any els vents solars estan colpejant la terra a uns 40 kms per segon. Observadors del cel àrtic poden percebre un augment de l’activitat de l’aurora desprès de la mitjanit. Les aurores boreal i austral son causades quan les partícules solars colpejant l’atmosfera. El camp magnètic de la terra protegeix els sers humans desl bombardejos de radiació i les tormentes solars poden afectar als satèl·lits. I a gran intensitat poden fer augmentar l’electricitat més del normal provocant explosions de transformadors elèctrics, centrals elèctriques…

Al 1859 es va produir una tormenta fortíssima afectant a tots els sistemes telegràfics d’Europa. Desprès d’uns estudis Britànics es va concloure que les grans tormentes magnètiques van pasar en 42 dels darrers 150 anys i les súpertormentes en 6 anys dels darrers 150.

En quan a la vibració de al terra anomenada vibració o ressonància Shumann en honor al seu descobridor Dr Winfried Otto Shumman que als anys 50 va descobrir que les ones vibren a la mateixa freqüència que les ones cerebrals dels sers humans(7,8 HZ)

                               

                                           



                                               


                                           

                                           




Cóm ens pot afectar?

La terra actua com un gran circuit elèctric. L’atmosfera és un conductor dèbil però existeix un cavitat entre la superfície de la terra i la cantonada de la ionosfera que actua com a ressonància per les ones electromagnètiques produint un efecte de ressonància anomenat Shumman(ona transversal magnètica)

L’excitació de les ones electromagnètiques d’aquesta cavitat esta relacionada amb l’activitat elèctrica a l’atmosfera.

Aquest nivell esta augmentant desde el 1980 i la força del camp magnètic de la terra esta disminuint.

Al 2014 la freqüència de ressonància es va elevar al nivell 25, arribant ara al 30 i això podria generar canvis i malestar. Els canvis en el camp magnètic de la terra alteren la consciencia humana i això fa que percebem que el temps s’ha accelerat i tot passa més ràpid.

 

 

Relació amb el COVID-19

Es pot relacionar aquest virus o qualsevol altra amb les vibracions . Quan tenim una vibració baixa amb una estructura tancada del circuit electromagnètic amb freqüències de 5,5 HZ-14 HZ esta molt actiu. En games més altes no esta actiu i a partir de games de 25,5 HZ i superiors es mor el virus.

On hi han freqüències molt baixes es en presons, línees elèctriques, metro, hospitals, centres comercials, cementiris…..

La millor protecció és estar en una freqüència personal alta per estar protegit de qualsevol enemic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario