martes, 22 de septiembre de 2020

 

RELACIÓ ENTRE LES MALALTIES I BLOQUEJOS ENERGÈTICS


Segons la medicina holística cada un de nosaltres disposem de 4 cossos interalacionats:

·         Cos físic: teixits, sistemes, osos….

·         Cos mental: cervell, pensaments i creences…

·    Cos emocional: emocions i sentiments entre persones(familiars, pares, germans, parelles, fills….).Les emocions i sentiments estan ubicades al plexe solar.

·         Cos energètic: L’aurora formada per chacras

Si tenim bloquejos en el cas energètic sorgiran trastorns físics, emocionals i mentals


                                     


                                                     .

 

Formació de bloquejos

Quan les persones tenim impactes emocionals negatius(discussions, conflictes, disgustos…) i no s’alliberen provoquen un estancament d’energia que obstrueix els meridians que s’anomenen bloquejos energètics.

En la qüestió física el bloqueig genera una pressió als òrgans, aquets s’inflamen, es debiliten i amb els temps acaben en malalties.

La major afectació és al sistema nerviós que si es debilita provoca que la persona visqui impactes emocionals(ansietat, angoixa….) de manera més potent i així del cos físic pasa al cos emocional.

 

Tipus de bloquejos

1.      Cerebral:

Es produeix als lòbuls parietals i per no poguer expressar verbalment el que es pensa. A nivell físic provoca mals de cap, migranyes i vértigs. Emocionalment provoca pensaments obsessius, dispersió, TDAH, insomni…

2.      Comunicació:

Es produeix al coll per no expressar verbalment els sentiments . En la qüestió física afecta als sistema immunològic. Hormones i cordes vocals. Emocionalment els bloquejos de comunicació causen inseguretat i manca d’autoestima.

3.      Plexo:

Acumulació d’angoixa i ansietat.Fisicament problemes respiratoris(asma) i pell( al·lèrgies). Emocionalment altera els sistema nerviós(estrés, ansietat..)

4.      De parella:

S’origina al fetge i vesícula biliar degut als degut als desenganys i frustracions de la parella. Provoca inflamacions al fetge i vesícula, colesterol, pedres a la vesícula, problemes digestius…

5.      Bloqueig patern:

Zona inguinal dreta per manca d’entesa o conflictes amb el pare. Provoca problemes hormonals i reproductors.

6.      Bloqueig matern:

Zona inguinal Esquerra. A nivell físic provoca frigidesa, problemes hormonals i menstruació. Emocionalment bloqueja la creativitat, il·lusió i la intuïció i dificulta la demostració d’afecta.

La majoria de persones tenim bloquejos i es manifesten en forma d’insomni, no poder desconnectar, trobar-se malament sense motiu, sentir-se trist, esta esgotat, donar sempre la culpa als demés.

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario