lunes, 9 de mayo de 2022

 

ELS LLOCS MES MISTERIOSOS DEL MON

1.      El bosc suïcida de Aokigahara

Es diu que en aquest bosc hi vivien dimonis de la mitologia Japonesa i per això era el lloc escollit per les persones que decidien acabar amb la seva vida. Algunes se senten atretes per anar-hi malgrat els avisos. Aquest lloc pertany al parc natural junt al mont Fuji amb unes vistes impressionants.

                                           

                                                         


2.      L’ossari de Sedlec a la república Xeca .

Aprop de Praga es troba una petita capella que s’ha convertit en un dels llocs més misteriosos del món. Esta situada junt a l’església del cementiri de tots sants i la decoració esta formada per 40.000 esquelets humans. El tallista de fusta Frantisek Rint va ser el que va construir una llamparà d’aranya feta d’ossos que penja en el centre de la nau envoltada de cranis.


                                    


3.      La zona de Durango a Mèxic

En el centre de la regió natural de Bolsón de Mapiri a l’estat de Durango, Chihuahua i Coahuila es troba una zona desèrtica en l’actualitat però abans era una antic lloc marí. I es poden trobar tot tipus d’animals i plantes no gaire convencionals. Com a curiositat aquest lloc és un con magnètic i l’aparició de aeròlits. Al ionitzar l’atmosfera el con és capaç de aturar rellotges i brúixoles i tallar la comunicació de les ràdios.


                                      




4.      Els cenotes de Yucatán a Mèxic

Son dipòsits d’aigua que s’omplen per filtracions i per corrents de rius subterranis. Amés de ser una formació natural sembla ser que la civilització  Maya els considerava una entrada al inframón  com ofrena al déus , els llençaven donzelles molt joves. En l’actualitat encara es troben restes d’utensilis i ceràmica.


                                       


5.      El llac Truk a Micronèsia

En un lloc aïllat molt petit a l’oceà Pacífic existeix un llac paradisíac . Encara que a les seves profunditats s’amagan altres llegendes de llocs misteriosos. En la seva llacuna s’hi troba una flota naval japonesa enfonsada on hi ha tancs de guerra, avions de combat , vagons i restes de molts soldats. A pocs kilòmetres  de l’illa de Guinea el llac Truk s’ha convertit en un gran lloc turístic i malgrat que es prohibeix el busseig degut a les bombes que hi ha sense explotar els turistes hi segueixen anant.


                                      


6.      Stonehenge a Wiltshire, Anglaterra

És un monument megalític envoltat de grans misteris. Amb un diàmetre de 98 mts va ser construït amb trílits gegants de sorra blava. El curiós del cas és que aquest tipus de pedra no és propi d’aquesta zona i l’existència de restes humanes va fer pensar que era un cementiri. Els darrers descobriments revelen que aprop hi havia un campament prehistòric que podria ser l’encarregat de la seva construcció.


                                         


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario