lunes, 9 de octubre de 2017

EL METODE VOJTA

Durant molt de temps hem parlat dels interessos econòmics de les grans farmacèutiques en fer consumir el màxim possible de medicaments a la gent malalta i del gran perjudici que això comporta. El negoci farmacèutic es troba entre els més lucratius del món junt amb l’armament, drogues i prostitució.

Malgrat això sempre podem trobar històries de curacions que per desgracia no interessen perquè no generen diners, no son negoci. Avui explicarem una d’aquestes històries.
Una monja de les clarisses Franciscanes Merlin Joseph ha aconseguit curar a més de 3000 nadons amb una teràpia anomenada vojta al hospital de Trissau (India). La teràpia va destinada als nadons per recuperar la seva mobilitat complerta o parcial dels muscles de seu cos.



                                                           




Va aprendre aquest mètode a Alemanya i Polònia i gràcies a l’associació internacional vojta ha permés costejar el tractament de forma més econòmica. El nom de vojta ve de Václov Votja, neuròleg i neuropediatre de la dècada dels 50.


                                                        






En què consisteix

S’aplica pressió a certes zones del cos per aconseguir la resposta ciclomotora dels músculs inactius. D’aquesta forma s’estimula el cervell perquè s’activin els patrons motors innats que el pacient té emmagatzemats. En molts hospitals s’utilitza amb malalts de paràlisis cerebral o síndrome de Down.
El pediatre de l’hospital assegura que hi ha hagut una gran millora amb els nens sobretot amb l’agilitat de les mans i del coll i amb activitats com mastegar i parlar.
És necessària l’ implicació dels pares que han de dedicar de 5 a 20 minuts diaris a fer una sèrie d’exercicis.Per assegurar que es compleixi la monja acompanya a la família durant el tractament.
Podeu trobar informació de testimonis de curacions en aquest link.


                                                     www.fisioterapia-alehop.es



Estic convençut que moltes persones no coneixen aquest mètode perquè no es fa molta difusió i la raó és que no dona diners perquè no requereix de cap medicina ni equipament especial. EL terapeuta i el pacient son suficients.

Més informació:

                                                                       www.vojta.com







RECEPTA

Curar els ronyons
1.      Dent de lleó: Càlculs biliars i renals
2.      Julivert: Càlculs renals, àcid úric e infeccions
3.      Ortiga verda
4.      Cua de cavall
No és recomenable fer els tractaments amb herbes més d’un o dos mesos. S`ha d’anar canviant d’herbes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario